Vad är en sugardaddy?

Definitionen av en sugardaddy är absolut inte unik . Våra användare definiera begreppet på olika sätt, och detta kan leda till missförstånd. Det är viktigt att komma överens om tydliga avtal från början, innan du träffar någon från Sugardating.se. Det är inte som en vanlig dejtingsajt där du går runt het gröt och inte riktigt vet hur man ska få öppnat påsen och få definierad relationsvillkor. En sugardating relation börjar med att vi är överens om hur vi vill att det ska vara, och sedan jobbar vi med förhållandet.

För någon är en sugardaddy en mycket rik person som kan spendera tusentals kronor på sin brud , men det är inte en vanlig sanning . De flesta sugardaddys är vanliga killar med vanliga jobb . Gemensamt för dem är att de inte har tid eller lust att spendera veckor att hitta en tjej som de kan inleda en relation med . De vet vad de vill och är redo att kräva det från början . Samma kan sugarbaben . Hon / han kan definiera vad det kommer att ta innan han / hon kommer att inleda en relation , och det är just det som definierar hela sugardejting konceptet. Innan de träffas, har de bestämt hur det ska vara. De vet vad de förväntar sig av varandra, och om de inte kan komma överens, då är det inte de två. Det är faktiskt så enkelt.

Så en sugardaddy är inte en man med jättemycket pengar , som delar ut till höger och vänster . En sugardaddy är någon som vet vad han vill , och han råkar ha några överskjutande medel som han är villig att investera i relationen . En sugarbabe har också överskott resurser att hon / han är villig att dra in i relationen , och därmed blir en sugardejt ett utbyte mellan resurser .

Vad dessa resurser verkligen är, behöver vi inte lägga oss i. Det är där skillnaderna i attityder blivit uppenbart . Vi har sugarbabes som skriver till oss och klagar över att de inte får 10 tusen i månaden medan vi har sugardaddys som skriver till oss och klagar över att en sugarbabe inte vill ha sex med honom . Det fina med vårt koncept är att det är helt upp till den enskilde sugardaddy och sugarbabe, om de skall ingå i relationen . Det är just därför vi kallar det ett ömsesidigt givande relation . Det bör vara en relation där båda parter är lika , eftersom de båda har något som den andra efterfrågar. Det måste finnas både generositet och tacksamhet i relationen – annars fungera det helt enkelt inte. Det är hela hemligheten med sugardating.

Välkommen till den största sugardejtingsajt!