Sugardating

Är det dags för en dejt? Ser du något du vill ha. Ta kontakt och ta reda på om det kan bli en dejt 🙂

Men vad är dina förväntningar?

Alla dates består av förväntningar och dessa förväntningar är avgörande för framgången. Ibland handlar det om att kyssas på första dejten, ibland handlar det om sex och ibland handlar det om utbildning, rikedom eller status.

Vad är det för relation du söker?

För vissa människor tar det mer än bara ett par dates att komma överens om relationen, några vet från början. Men ingen vill efter fem dejtar tar reda på att de ursprungliga tankar om den andra personen var fel och att linjerna inte var klart från början. Vill du ha en sugardaddy hur mycket ska han då göra för dig? Och vad vill du som sugarbabe göra för en sugardaddy? Allt sånt är viktigt att komma överens om innan någon relation kan dra igång.

Det är därför vi har sugardating. Vi tror på ömsesidigt fördelaktiga relationer och komma överens om villkoren för dejting från början.