Din relation, dina regler, ditt val

Sugardating är fortfarande inte ett särskilt känd begrepp i Sverige. Nästan alla vet vad en sugardaddy är och kanske nånting man förknippar med en alldeles för rik äldre man med ett helt gäng tjejer – eller den kvinnliga motsatsen – sugarmama – som är tuff, oberoende och vet vad hon vill.

Naja, fördomar beror på oftast på okunskap.

SugarDaters finns för att vuxna människor kan hitta en annorlunda, spännande och rolig dejt – och kanske utmanande. Vilket är just det som vissa också söker!

Att definiera relationer med svepande grepp, som tx. Patrik Lundberg gjorde i sin krönika, späder bara på fördomerna – och dumförklarar en massa mogna människor, som bara har andra önskemål när det gäller dejting. Det kan vara utmanande att titta på sig själv att erkänna vad man verkligen önskar sig – när det inte det klassiska parliv som står överst på listan. Det händer tyvärr alldeles för ofta att andra skal fördöma och ondgöra sig på de som inte väljer raka vägen hem.

Det är därför vi har sugardating. Vi tror på ömsesidigt fördelaktiga relationer och komma överens om villkoren för dejting från början.