Hej Kungen, vi vill hjälpa!

Ja, vi vet att du är en upptagen man med mycket att göra. Tråkiga band som ska klippas, tråkiga mottagningar som du ska gå på och sen prata med tråkiga foĺk du måste låtsas vara intresserad av. Inte konstigt att du ibland behöver lite avslappnande ‘neretid’ där du kan samla ihop styrka och få trevliga upplevelser borta från kontoret. Och för en klassisk bildat man som du betyder det ofta trevligt sällskap med likasinnade, ofta yngre kvinnor som värdesätter de mer lyxiga aspekter i livet som en riktig sugardaddy kan förse.

Tyvärr hamnar du oftast på tidningarnas förstasida när livet ska lyxas till vilket ledar till en massa bråk med frun, arga republikaner och andra som inte förstår hur viktigt det är med trevliga stundar av känslig närvaro borta från jobbet för en ‘classy guy’ som du. Det är ju inte rättvist att alla de tusentals andra sugardaddys och sugarmoms i nästan lika högt uppsatta positioner inte ställs till svars inför alltid sensationskåta media.

Jo, men du, det är faktiskt lättare än nånsin att slippa långa nätter på krogen eller besvärliga raggningsförsök vid officiella besök från utländska dignitärer (eller var man träffar folk i jobbet). För att göra det enklare för dig och alla andra kan SugarDaters hjälpa med att hitta en spännande och rolig relation – eller fler. Vi vill endå erbjuda dig livsvarigt gratis medlemskap av SugarDaters så att du lugnt, diskret och effektivt kan hitta många andra kvinnliga och manliga sugarbabes över i Sverige, Norden, ja, hela Europa. Alla är intresserad av en spännande och givande relation med en man eller kvinna som kan erbjuda det lilla extra nån i din position kan ge.

Du kan bara skriva!