Sugarbabe: “Vil ha en man som kan underhålla mig”

Vågar du säga att din drömman måste ha koll på ekonomin, eller är du rädd för vad andra ska tycka om dig? Då är du bara en guldgrävare/golddigger, för vad kan önskan om en stabil partner med en svällande plånbok annars betyda? Men det är ju så att kvinnor älskar att bli bortskämda – de älskar blommor, presenter, god mat på restaurang, a good ride (vem gillar inte att bli skjutsat i en bil med stil?) och att känna sig trygg. Det har alltid varit så – vi kan tx nämna Marilyn Monroe (Diamonds are a girl’s best friend), hon var en riktig sugarbabe på sin tid 🙂 I dag har vi bla. Maria Montazami och Anna Anka.

Men man behöver inte vara känd för att vara en sugarbabe.

En vanlig svensk tjej skriver såhär:

“Jag är sugarbabe och jag kan bara säga att det är det bästa beslutet jag någonsin gjort. i början var jag tveksam men inte nu längre.. Något jag rekommenderar för alla! Det kan tyckas omoraliskt men dom här relationerna är dom bästa jag någonsin haft. Båda bli nöjda och får vad dom vill utan trassel. […]
Tro det eller ej så får jag otroligt mkt mer ut ur mina relationer än pengar/gåvor. Man skapar en relation med en människa och jag träffar inte folk jag inte känner nån form av connection med. Jag har roligt, han har roligt och han får vara i ett förhållande som han i princip får skräddarsy med en passionerad, snäll tjej utan några som helst krav, tjat eller känslostormar.[…] Det är inte bara miljonärer och rika folk som har sugar babes nu för tiden, man träffas och bestämmer tillsammans hur det ska se ut och vad som ska ingå. Killen får skräddarsy relationen kan man säga.. iaf med mig.
[…]
Jag har ALDRIG sex med någon som jag inte vill ha sex med till 100%, vare sig jag skulle få betalt eller inte. Men visst, fråga kan dom alltid göra, det är inte så att jag tar illa upp. Ni borde testa! Och ni tjejer borde våga ta steget – skaffa er en egen sugar daddy. “

Sugardating handlar om livstil, lyx och ha det roligt.

Ska du hänga med?