Dating aktiviteter

Så första dejten är överstökad men hur håller man fjärilarna i styr och samtidigt gör något nytt och spännande på sina dejter?

Våren kommer med stor steg så man kan börja röra sig ut men det är fortfarande lite småkyligt så därför tipsar vi om vad ni kan göra för roliga dejting aktiviteter ni kan göra som inte ger frostskador.

 

Spela biljard

Att spela biljard är ett enkelt sätt att ta bort lite av nervositeten på en dejt. Konversationen behöver inte kännas så pressad utan det är helt okej om man inte prata på en stund. Här kan man också enkelt få lite ”oavsiktlig” kroppskontakt när du till exempel visar tjejen hur man ska skjuta eller sikta. Det är även enkelt heja på och reta varandra när spelet är igång med glimten i ögat.

Det är inte det viktigaste att man är bra på biljard utan att man är avslappnad och är på det bästa humöret!

 

Vin/choklad provning

Det finns många pluspoäng att hämta som kille med att bjuda tjejen på en vin eller chokladprövning. Choklad och vin är vägen till många tjejers hjärta och det är supermysigt att under en chokladprövning mata varandra lite med olika choklader och dela skratt.

Detta är en bra aktivitet att börja en dejt med så man alltid har ett samtalsämne att vända tillbaka till under resten av dejten utifall att det skulle vara svårt med samtalsämnena.

 

Standup

Att skratta i flera timmar i sträck är svårt att gå fel med! Försök se om tjejen har någon favoritkomiker som ni kan båda två gilla eller kanske gå till någon klubb med nya potentiella komiker så det blir något nytt för båda er två.

Dessutom kan man alltid ha tid att prata i pauserna och det är något ni alltid kan dela tillsammans, både på resterande av denna dejt eller under de nästkommande dejterna.

 

Konserter

Det är alltid kul att lyssna på musik tillsammans, det som kan vara ett problem är naturligtvis om ni inte har samma musiksmak.

Det är dock få kvinnor som inte skulle gilla att en kille följde med henne på en konsert även om det inte är hans musiksmak. Då gäller det naturligtvis att han inte står i ett hörn hela kvällen och surar utan att han försöker vara positiv och uppskatta något som är väldigt personligt för henne.

 

Prova att dansa

Om du är seriös med att verkligen vinna en tjejs hjärta, ta med henne på en prova på lektion i dans.  Du behöver inte vara duktig utan ni kan hjälpa varandra och hon kanske kan få skaka på höfterna lite granna. Detta är ett bra sätt att ni båda kan lära er något nytt och sedan så kommer ju även den obligatoriska – kroppskontakten som aldrig kan gå fel och gör pirret lite extra i magen.

 

 

Hoppas ni har en superdejting helg önskar SugarDaters®!