Melodifestivalen!

I morgon lördag så går det av stapeln – Finalen av melodifestivalen 2015!

Vem kommer vinna och vem kommer att försvinna? Kommer det stå i mellan favoriterna Måns Zelmerlöw och Jon Henrik Fjällgren eller kommer någon annan av kandidaterna komma in och sno pokalen och äran under nästan på storfavoriterna?

Detta kan du få reda på om du tittar på SVT imorgon från klockan 20:00!

Varför skriver SugarDaters® om detta på sin blogg? Jo, därför att melodifestivalen är den perfekta lördagen att mysa. Melodifestivalen är någonting som alla svenskar har vuxit upp med och även om hen inte gillar programmet speciellt mycket så finns där ändå många fina minnen med Melodifestivalen och därmed nostalgi.

Därför rekommenderar SugarDaters® melodifestivalen för lördagsdejten, för även om det är den första dejten eller den 300-drade dejten så är melodifestivalen perfekt för att sitta och mysa i soffan framför och om man, mot all förmodan, skulle bli distraherad av pussar så kan man alltid hinna ikapp med handlingen.

Om ni skulle komma överens om att ingen av er riktigt gillar melodifestivalen så har ni alltid något att prata om för att bryta isen och sedan mysa framför en film eller något istället.

Hoppas ni har en supermysig helg önskar SugarDaters®!