Är du en gentleman på SugarDaters®?

Nu introducerar SugarDaters.se en ny funktion! Denna nya funktion är en betygsättning av andra medlemmar för att se om dom är riktiga gentleman. Med denna nya funktion så kan du som medlem sätta betyg på andra medlemmar utifrån deras medelanden till dig.
Vi på SugarDaters® har utvecklat detta koncept för att försäkra oss om att kommunikationen mellan våra medlemmar är på toppnivå. Då det har funnits medlemmar som är otrevliga på SugarDaters® och därför har vi ny introducerat denna nya funktion så att medlemmar kan visa varandra om en specifik medlem är trevlig eller otrevlig att prata med.

Gentlemans betyget är inte bara till för att betygsätta männen utan med gentlemansbetyget så betygsätts både kvinnor och män utefter deras meddelanden till varandra. Du kan betygsätta personen genom symbolen som har en tumme upp och tumme ner uppe i högra hörnet av ditt meddelande – precis bredvid där du stänger meddelandet.
SugarDaters® har infört denna nya funktion då vi vill ha de bästa och trevligaste medlemmarna som är riktiga gentlemans gentemot varandra.

Att betygsätta andras meddelanden är inget tvång men det är viktigt att komma ihåg att både bra och dåliga meddelanden kan betygsättas. Detta försäkrar att dom som inte är trevliga får få stjärnor och får en chans att förbättra sig men också dom som är verkligen gentleman ska få beröm för att är dom ultimata medlemmarna på SugarDaters®.
Medlemmarna kommer att kunna få mellan 0-5 stjärnor beroende på hur andra medlemmar har betydsatt deras meddelanden. Om du har ett lågt betyg så är det därför att andra medlemmar upplever att dina meddelanden ger en negativ inverkan hos dom. Dom användarna som får låga betyg har chansen att förbättra sina betyg och kan se själv hur deras statistik har förändras och därmed vet vad dom har gjort bättre eller sämre.
Eftersom att antal stjärnor symboliserar hur du har kommunicerat med andra medlemmar så kan du endast förbättra din status genom att skriva trevligare och sötare meddelanden.

Vår kundtjänst och support har ingen inverkan på antal stjärnor du har fått och kan inte ändra din betygsättning.

Vi på SugarDaters® är glada över att introducera denna nya funktion och hoppas att SugarDaters.se kommer bara att bli en ännu bättre dejtingplattform med denna Gentlemans funktion.