Uppdatering från SugarDaters

Hej alla glada,

Vi har lite uppdateringar denna fredag som vi vill dela med er!

Vi har även uppdaterat i våra användningsvillkor efter att ha samtal med advokater. Vi uppmanar alla användare både nya och gamla användare att läsa noggrant igenom användarvillkoren innan ni använder er av SugarDaters® så det inte blir några missförstånd.  Om ni har frågor eller funderingar till de nya användarvillkoren så kan ni alltid kontakt

Men nu till roligare nyheter! SugarDaters® nya funktion om gentlemansbetyget är nu uppe på sidan och synligt när du loggar in på din profil. Du kan nu se vilka meddelanden som har blivit positivt respektive negativt mottaget av personen du skriver till. Du kan se denna form av 0-5 stjärnor. 0 är det sämsta betyget och 5 är det bästa.
Nya medlemmar eller medlemmar som inte har något betyg ännu kommer automatiskt få tre stjärnor. Det är tre stjärnor att på ultimat svenskt vis symbolisera ett neutralt betyg.
Det är ingen annan som kan se ditt betyg hitintills men kom ihåg att detta utvecklas fortfarande och  funktionerna kan ändras.

Hoppas ni har en fantastisk fredag!