Gentleman på SugarDaters®

Hej alla medlemmar och alla nya!

Denna trista juli fredag så vill vi på SugarDaters® prata om vår nya uppdatering på SugarDaters® och också återkoppla lite till den senaste feminism debatt samt oss som dejtingsida.

Uppdatering på SugarDaters.se! Äntligen är Gentlemansbetyget ute och synligt på din sida. För er som inte vet så är Gentlemansbetyget en betygsättning för hur bra gentleman du är på SugarDaters®. Detta betyder du kan nu betygsätta konversationer som du har med andra användare. Betygsättningen består av 5 stjärnor och om du ger 5 stjärnor till en annan användare så betyder det att du gillar och tycker att det är acceptabel konversation du har med användaren.
SugarDaters® har infört denna funktion då vi endast vill ha gentlemän bland våra användare. Men du ska också kommer ihåg att detta betyg gäller inte bara sugardaddys utan även sugarbabes, sugarmamas och boytoys. Du kan även se vilken konversation du har fått dina betyg på så du kan se exakt vad som är bra och dåligt beteende på SugarDaters®. När du inte har något betyg eller om du är en ny användare så kommer du automatiskt ha tre stjärnor till en början. Så vi vill uppmana alla våra användare att visa sitt bästa jag när ni pratar med andra användare och även uppmana er att vara rättvisa när ni betygsätter andra.

 

Om vi ska prata lite mer om SugarDaters® (för vi älskar oss själva 🙂 ) och även om den heta feminism debatten på sista tiden så har SugarDaters® tidigare i veckan så skickat ut ett pressmeddelande och vi skrev även ut pressmeddelandet på vår blogg. Det som var så spännande i vårt pressmeddelande var att vi hade gjort undersökningar bland våra användare och resultatet säger emot mycket av det som feministerna sitter och skriver på sociala medier.
Innan vi i ifrågasätter det som vi även gjort i vårt pressmeddelande så vill vi ta igen vad SugarDaters® handlar om så att alla ni är med. SugarDating handlar om Gentleman och ömsesidig respekt – därav vårat Gentlemansbetyg. Det vanligaste förhållandet är mellan en sugardaddy och en sugarbabe. Detta är väldigt vanligt då en sugardaddy är en karriärsinriktad man som många gånger inte vill/har tid till ett heltidsförhållande men är ekonomiskt stabil och vill ha ett umgänge med en kvinna. Detta resulterar i att han möter en sugarbabe som är en vacker kvinna som inte heller vill ha ett heltidsförhållande. Sugardaddyn skämmer bort och är den perfekta gentlemannen mot sin sugarbabe.

SugarDaters® är just nu den största växande sugardating sajten i Europa och även i Sverige. Även om det är mycket prat om feminism och människor som skriker och kastar kommentarer fram och tillbaka på sociala medier så måste ändå feministerna snart inse att det sättet de jobbar på fungerar inte. Vi måste se till individen istället för att hålla på att babbla om detta kvinnohat och manshat. Om en man vill sikta på karriären och på fritiden umgås med en vacker kvinna och har inga problem att dela med sig av hans tillgångar – varför skulle det vara så fel? Om en kvinna inte har några problem med att bli bortskämd med komplimanger och gåvor för att umgås med en man, varför ska samhället då kritisera detta?
Det enda som betyder något är att det är på bådas villkor och att man är en gentleman mot den andra så är det den bästa formen för dejting i Sverige.
Sugardating är en lättsam och fördelaktig dejting – det är inte någon gråzon som medierna vill blåsa upp det som. Som vi även påpekade i vårt förra blogginlägg så är kvinnor faktiskt dom som är mer utseendefixerade och dom dejtar till och med flera stycken i taget för att hitta sin rätta. MEN detta vill inga kvinnor skriva om och inte ta upp i medier då är ju fakta på saker som motsäger feminismdebatten – oops! Och att sugardating som är för traditionella könsroller där mannen passar på kvinnorna växer varje dag – det vill feministerna absolut inte prata om…
SLUTSATS: Bli medlem på vår hemsida, var en gentleman och njut av det lite mer söta livet!

 

Bra läsning:

METRO