Swenska tjej is the grej!

Halloj!

Vi här på SugarDaters® hoppas ni har en fantastisk start på denna vecka med massa av solsken och glass! Denna tisdag tänkte vi här på SugarDaters® prata om Internationell dejting. Tidigare i sommar så publicerades en artikel i Metro att organisationen svenskar i världen att det är över 660 000 svenskar som är permanenta “utlandsvenskar”. Av dessa så är det nog många som har flyttat utomlands på grund av kärlek och andra jobbmöjligheter.
MEN det finns även mycket svenskar som gärna har sin bas i Sverige men som fortfarande söker kärlek utomlands. När vi fråga våra sugarbabes här på SugarDaters® så visar det sig att många kan tänka sig att tänja gränserna över Öresundsbron till Danmark för att hitta den där söta kärleken.
När vi frågade våra danska sugardaddys så visade det sig att Swenska tjej is the grej för 78% av de danska sugardaddys hade svarat att de gärna dejtar svenska tjejer. Det som dom danska sugardaddys föredrog med svenska tjejer . De danska sugardaddys föredrog svenska tjejer då dom är mer attraktiva, mer spännande och att dejta i Sverige passade bra in i deras jobbresor. SugarDaters® fick även in respons att danskarna tyckte att svenska tjejer har en realistisk syn på dejting som uppskattas.

Så sugarbabes komihåg att ni alltid är välkomna att dejta över rikgränserna och att rika danskar är redo att skämma bort er!

Njut av solen med er sugardaddy nu!

p.s. för dom som känner igen rubriken så kommer den ifrån Henrik Schyfferts Svenska näringsliv och du kan se det roliga klippet på youtube!