Charma en kvinna

När det kommer till dejtingvärlden så är det alltid svårt att veta vad det motsatta könet gillar hos dig och vad hen tycker är det bästa med dig. Speciellt om det motsatta könet är en kvinna.

Det som alla människor oftast blir förälskade i är energin hos en potentiella partnern. Energin som hen förmedlar om sig själv till andra och hur hen ser på sig själv. Nu kan det vara väldigt svårt att tänka efter vilken energi du förmedlar och hur du framställer dig själv så därför har SugarDaters® tagit fram några mer konkreta tips för hur du som SugarDaddy kan charma din Sugarbabe och vilka egenskaper hos dig som hon sätter pris på!

1. Närvaro
Det finns ingenting som är mer attraktivt än en man som är närvarande. Med det menas det att det är väldigt lätt för en kvinna att se och känna om en man är närvarande här och nu. En kvinna känner väldigt lätt om du är med i samtalet eller om du är upptagen med något annat som känns viktigare för dig.
Att vara närvarande är viktigt och det går att bli bättre på. I vårt samhälle som vi har nu blir vi lätt självcentrerade och är väldigt inne i våra mobiler och det är viktigare än någonsin att lägga undan allt annat och fokusera på nuet och personen framför dig.

2. Mål
Det är få saker som är lika attraktivt som en man med ett mål.
Ditt mål kan vara väldigt många olika saker. Ditt mål kan vara att förändra världen, att pusha din kropp till dens yttersta gränser, att starta ett företag, bygga hus, göra konst, ja ditt mål kan vara väldigt olika saker men att ha ett klart och tydligt mål och göra något aktivt för att nå det säger mycket om din personlighet.

Det vi vill säga är att det viktigaste är inte vad ditt mål är utan att du har ett mål eller att du försöker hitta en väg till att få ett mål.
Om du inte känner dig dedikerad till ditt mål så är det bästa att fråga dig själv vad du brinner för och hur vill du att framtiden ska se ut för dig själv.

3. Riktning
När du har satt upp ett mål så är det viktigt att du visar en tydlig riktning. Detta ger kvinnor en känsla av trygghet. Om de vet att du kan sköta dig själv så är de mer avslappnade i din närvaro. De behöver inte lära upp dig i hur världen fungerar för du vet hur du ska nå ditt mål.

Det som man ska tänka på med mål och riktning är att man som man måste även tänka till hur vägen kan förändras om man har en kvinna i sitt liv. Det kommer behövas kompromissas under vägen om man har en kvinna i sitt liv och hur kan du som man kan nå ditt mål både om du är singel men även om du hamnar i ett förhållande.

4. Ärlighet och förtroende
Att vara ärlig och ha förtroende för varandra är en grundsten i alla förhållanden. Förtroende kommer både på en känsla om personen men även om du har ett beteende som ger intrycket att man kan lita på dig. Ett bra sätt att se om ditt beteende är förtroendeingivande är att ställa sig själv frågan: Kan en kvinna lita på att du kommer vara ärlig mot dig själv?

När det kommer till känslan att lita på dig så har vi kvinnor en härlig moralisk kompass som kallas för kvinnlig intuition. Det gäller att du kan känna din sugarbabe även om du är i ett annat land och även visa att du tänker på henne.

Helt enkelt, när du har lärt dig att vara ärlig mot dig själv om ditt liv, dina misslyckanden, utmaningar, styrkor, svagheter och vågar visa det så kommer en kvinna att förstå sig på din integritet och den känslan kan dom alltid lita på.

5. Humor
Oavsett hur bra du har hittat dig själv med dina mål och riktningar så är den bästa egenskapen hos dig som kvinnor tittar efter är din humor. Hur kan detta komma sig? Jo, därför en man som kan få en kvinna att skratta kommer även ge henne ett härligare liv.

Kvinnor förlitar sig mycket på sina känslor och ibland kan det bli överväldigande och påfrestande. Om du kan underlätta för en kvinna och få henne att slappna av så har du en väg in. Kvinnorna kommer vara väldigt tacksamma för din förmåga att glädja och att du lägger till något positivt in i deras liv.

Kvinnor uppskattar om du är annorlunda från dom, det kan vara en skön brytning i vardagen så våga visa framfötterna.
Så dejta, ha kul och charma fötterna av din partner!