Sensommarens dejtingaktiviteter

Sommaren börjar närma sitt slut, vilket man märker mer och mer då väderet går från klart till bokstavligt talat oklart. Men ge inte upp ännu! Det finns fortfarande chans till att suga ut det sista av sommaren med lite härliga dejtingaktiviteter.

Om du är själv en äventyrare och gillar friluftssporter så kan du alltid ta med din sugarbabe på det men dessvärre så kan detta slå lite bakut då personen i fråga kanske känner att hen gör bort sig om hen inte är bäst första gången.
Vi här på SugarDaters® har tagit fram lite olika alternativ för sensommar dejting:

  •  Hyr en kanot där man kan sitta två personer i eller varsin kajak och åk ut till en mysig klippa med lite picnic. Supermysigt och om man känner för att det och det är tillräckligt varmt så kan man ju även hoppa i vattnet för att svalka sig lite.
  • Ta med din SugarBabe på en romantisk promenad och hitta en fin utsiktsplats. Detta kan göras både ute i en skog och i en storstad men har samma positiva effekt på din dejt.
  • Det finns inget mysigare än att sitta runt en eld med en massa med filtar runt om sig. Detta kan göras både ute i naturen men även på bakgården med härliga infravärmare eller en grill med bra krut i 😉
  •  Om du verkligen vill göra ett oförglömligt intryck på din Sugarbabe och du har dubbelkollat att hon inte är superhöjdrädd så ta med henne på den oförglömlig dejten – en luftballongresa över staden. Detta är superromantiskt och hon kommer aldrig glömma hur du tog med henne på denna turen.
  •  Bjud med din SugarBabe på en biltur och kör runt lite, stanna vid något fint ställe, sätt på musik från bilradion och bjud upp henne till dans.
  • Om din dejt har humor så finns det ett sätt att ta sig innanför skinnet hos sin dejt och det är att åka till ett ställe där de hyr ut sumodräkter – detta kommer onekligen skapa mycket skratt och det är även en ovanlig dejt.
  • Om du själv har lite taktkänsla så varför inte skriva upp er båda på en prova-på kurs i dans. Kvinnor älskar när en man kan bjuda på sig själv och vika på höfterna – varför inte pröva på en salsa eller tango kurs? Då har du även en anledning att hålla henne nära.

Så nu kan du få lite inspiration till din dejt nu i sensommar! Glöm inte varma kläder och backa upp extra så du kan värma upp din sugarbabe.