Bästa profilen

Online dejting exploderar och det är ett så stort hav av profiler att det är svårt att solla för att hitta sin potentiella framtida partner. För att öka chanserna för ens potensiella partner att hitta en själv så är det viktigt att ha en bra profil och som inte bara väcker uppmärksamhet utan även separerar en från de övriga profilerna. Detta kan låta som en gammal klyscha men det stämmer väldigt bra in även på SugarDaters.se. Det som man ska dock tänka på är att detta gäller inte bara SugarBabes utan det är även fördelaktigt för en SugerDaddy att ha en profil som skapar rätt uppmärksamhet.
De 3 sakerna som du bedöms väldigt snabbt på är naturligtvis din profiltext, profilbild och ditt fotoalbum.

Profiltexten

Vi svenskar vill gärna smälta in i mängden och inte sticka ut för mycket. Man vill ofta ha en text som lockar många olika människor då vi inte alltid är säkra på vad vi är ute efter.

Det som du ska tänka på i alla fall är att du måste undvika stereotyper och du måste se till att texten inte är för ytlig. Med det menar vi att man kan skriva en hel uppsats utan att egentligen berätta något viktigt om sig själv och även om det kan känns tryggt att inte lämna ut sig själv så är det en större chans att med en berättande text om sig själv så kan man finna den man söker efter lättare. Du måste helt enkelt förklara vem du är och vad du söker efter hos en potentiell partner. Gör din text personlig och det skadar inte heller om du gör den lite rolig – det berättar även enkelt om din humor och din potentiella partner kan även enkelt se om eran humor matchar.

Profilbilden och fotoalbumet

På SugarDaters® så måste man ha en profilbild men att ha en snygg och rättvis profilbild betyder allt. Även om man inte alltid vill erkänna det så tittar vi oftast på bilderna innan vi läser profiltexten och att ha en realistisk bild på dig själv kommer få den andra att vilja läsa din text och därmed vilja kontakta just dig.

För er Sugardaddys där ute är det väldigt vanligt att bli för formell och se ut som man ska på jobbmöte och det är viktigt att du ibland sänker din gard och visar ditt riktiga jag i din profilbild. En personlig bild kommer att gå längre än en formell bild. Din profilbild måste vara personlig, informell och humoristisk. Det är därmed smart att inte använda en bild som du skulle använda på ditt företag som profilbild. Däremot kan man absolut en sådan formell bild i sitt fotoalbum.

Det är smart att använda sig av bilder som visar dina fritidsintressen. Om du är intresserad av golf, segling, vandring, spel eller djur så är det bra att visa det i sina bilder för att fånga den rätta potentiella partnern.

 

Vi här på SugarDaters.se hoppas på att du har fått inspiration till din profil och vi önskar dig lycka till med din SugarDating!