10 dejtingtips

Hej alla SugarDaters®!

Här kommer en till lista som du kan läsa medans du väntar på att få svar från en potensiell partner. Denna gång handlar det om dejtingtips!

 1. Att finna en romantisk partner är bara ett av många mål som du kan ha samtidigt i ditt liv. Det är nämligen en skillnad på att ha en prioritering och en besatthet. Det är ingen som blir chef i dejting världen.
 2. Att dejta handlar inte om att du ska bevisa för någon att du är bra nog för dem. Att dejta handlar om att finna någon som du kan hitta på saker med och vill tillbringa mycket tid med.
 3. En första dejt är inte en audition till ett äktenskap. En första dejt är till för att se om det finns möjlighet till en dejt nummer 2. Det finns ingen människa som blir förälskad när dom sitter och analyserar varenda liten detalj hos den andra personen.
 4. Dra på fest, konserter och andra liknande saker själv. När du är singel så innebär det att du kan göra precis vad du vill och när du vill. Så om du går på ett event själv och möter en fascinerande person så kan ni gå och göra saker tillsammans utan att tänka på kompisar.
 5. Var inte överlägsen på en dejt. Vi har alla hört myten om att män ska älska att “jaga” efter en kvinna, detta behöver inte nödvändigtvis vara sant. De flesta killar gillar mycket bättre tjejer som ger en respons, som skrattar och framför allt som värmer deras hjärta. Detta betyder inte att vara överlägsen är något dåligt eller oattraktivt. Det betyder inte heller att du inte du måste skratta åt alla skämt som du inte tycker dom är roliga men man ska komma ihåg att det är helt okej att vara ärlig och säga om något inte är kul.
  Dessutom så är motsatsen alltid välkommen att kommentera, det vill säga att om du har det riktigt kul och trevligt på en dejt så är det bara positivt att säga det.
 6. Har du någon gång övervägt att dejta en kompis? Uttrycket “Friendzone” är bara ett fånigt uttryck som borde försvinna. Detta är på grund av att många gånger kan en dejt med en kompis vara den bästa dejten du kan ha. Tänk på det, det är någon som du redan känner och som du onekligen har liknande värderingar och intressen som. Personen i fråga känner redan till din historia och kanske till och med din familj. Dessutom är en kompis ofta redan någon som du känner dig trygg och säker med.
  Sedan ska du även komma ihåg att vänskapen lägger grunden för varje fungerande förhållande så om man redan har det bandet mot någon så har du redan ett steg avklarat.
 7. Om någon påstår att de är för “skadade” för att dejta dig, så godta bara det. Ett sådant uttalade kan handla om en brist i personens självkänsla eller deras rädsla av att du inte klarar av deras förflutna. Det kan även vara ett finkänsligt sätt att säga att detta inte kommer fungera och därför bör du bara acceptera ett sådant uttalande.
 8. Var inte rädd för att potentiella partners kommer att avvisa dig för att du är för kort eller för tjock – vad som helst helt enkelt. Om en person inte kan acceptera ditt utseende så vet du väldigt snabbt att den personen var bara att vaska. Ju fortare du dumpar sådana personer, desto snabbare kommer du att hitta den som gillar dig för att du är du.
 9. Ring inte till dejten, låt hen ringa till dig. Om det alltid är du som upprätthåller kontakten så behöver inte den andra partnern göra någonting. Det ska inte alltid vara du som frågar om ni ska ses utan låt även bollen glida över till den andra personen så den får en möjlighet att ta bollen och höra av sig till dig och komma på något. Om personen inte i fråga inte kommer ta bollen och höra av sig så har du fått ditt svar om denna personen uppriktigt bryr sig. Dessvärre så är det så att om det inte finns ett gemensamt intresse så kommer det synas tydligt i kommunikationen redan i början.
 10.  Var säker på vad du söker i ett förhållande. Var säker på vad du gillar och vad du inte gillar men även vilket typ av förhållande du vill ha och vad du inte vill ha.
  Detta är ju även det som är fantastiskt med SugarDaters® för några av dessa parametrar är redan satta och därmed så är det likasinnade människor som är på hemsidan.