Dejtar över gränserna

Hej alla SugarDaters®,

Hoppas ni njuter av den lilla eftersläng av sommaren som kommer i delar av landet!

Vi tänkte börja veckan på en lite halvseriös ton då medierna har börjat ta upp mer och mer om rasismen. Så därför tänkte vi denna måndag prata om bristen av rasism på SugarDaters.se
Tidigare i år gjorde vi en undersökning på SugarDaters® om hur våra medlemmar dejtar och fick en stor respons att det är många av våra svenska medlemmar som gärna tänjer på gränserna och dejtar människor från andra länder. De sugardaddys som SugarDaters® har pratat med svarade att detta är på grund av att utländska profiler är mer exotiska och det gör att sugardatingen blir lite mer kul. Vi fick även respons på att många medlemmar tycker att det är intressant med andra kulturer och att det är bara kul om ens dejt inte ser direkt svensk ut.
En annan undersökning som hade målet att undersöka stereotyper i dejtingvärlden tillfrågade 7 300 personer i över 20 länder och det visade sig att över hälften av svenskarna har någon gång i sitt liv dejtat någon från ett annat land.
På SugarDaters.se så dejtar svenskarna mest danskar eller norrmän, vilket kan naturligtvis kan bero på att det är lättare när man bor nära gränserna. Enligt den andra undersökningen så visade det sig att svenskarna är mest intresserad av britter. Anledningen till att britterna blev så populära är på grund av deras sinne för humör som är väldigt uppskattat av svenskar. Det var inte långt efter till vår granne som vi sitter fast med, nämligen Norge.
Om man håller med påståendet och känner att den brittiska dialekten är oemotståndlig så ska man även komma ihåg att med sitt svenska SugarDaters® konto så kan man ge sig ut och hitta brittiska Sugardaddys och Sugarbabes.

När det kommer till innanför våra egna landgränser så visar det att den sexigaste dialekten är nämligen från Norrland och för att visa kontrasten så är den minst sexigaste dialekten är småländska dialekten.
Vi svenskar är väldigt populära utomlands också, enligt SugarDaters® undersökning så gillar danskarna oss då vi har en mer realistisk syn på livet och framförallt på dejting.

För att återknyta också ännu mer till början så har får vi inte klagomål från våra medlemmar om rasism eller förakt mellan medlemmarna.

Så är vi svenskar så rasistiska egentligen? vi är villiga att pröva nya länder, personligheter och nya kulturer när det kommer till dejting, som kan vara den mest intima du kommer ha i ditt liv om du har en långvarig partner! Tåls att tänka på.