SugarDaters® kalender!

Se sexiga danska tjejer i en erotisk ny kalender!

Dejtingsidan SugarDaters.com är stolta att presentera en fräck kalender med sensuell boudoir fotografier av danska SugarBabes i alla storlekar och former. Idéen är att visa hur stor variation av vackra kvinnor det finns på vår dejtingsajt. Dessutom så vill SugarDaters® bryta stereotypen av den smala, kontroversiella vackra kvinnan som är den enda som förtjänar att vara i ramplyset. SugarBabes är kvinnor som söker efter en SugarDaddy som skämmer bort dom med gåvor och middagar.

 Lærke visar hur snyggt det kan vara med plus storlek

Lærke är 20 år gammal och kommer från Jylland, Danmark. Hon är en av många SugarBabes som poserar i kalendern. Hon vill stå upp för alla tjejer som är större och vill visa ett exempel av självförtroende ”Mitt liv har inte varit lätt med det trycker inte ned mig. Det handlar om att kämpa. Jag har varit slagen, misshandlad, utnyttjad men jag står starkare än förut”.
”Jag är inte den smalaste modellen, jag har inte heller långt vackert hår eller dyra Chanel kläder från den senaste kollektionen men jag har ett hjärta och själ av guld som önskar det bästa till dom som förtjänar”.

Du kan dejta dessa SugarBabes

Rikki Tholstrup Jørgensen, en av grundarna till SugarDaters.com säger ”Idéen är i feministisk anda och vi vill involvera alla typer av tjejer för att bryta stereotypen av den blonda, smala, storbröstade och konventionella SugarBaben. Vi vill demonstrera att alla är ett unikt konstverk som förtjänar att bli fotograferat”.

Den första utgåvan av kalendern kommer att vara tillgänglig från den 1 December och kommer ha bilder på 12 riktiga Sugarbabes. Kalendern kommer att inkludera användarnamnen från de fotograferade SugarBabesen vilket betyder att du också har möjligheten att dejta dom! I Skandinavien så är Danmark det ledande Sugardating landet med över 45 000 medlemmar.

Du kan köpa ditt exemplar av SugarDaters® kalender på www.voksen.dk. Vi levererar över hela världen!

Detta är vår senaste pressmeddelande från SugarDaters.se