Få ett smakprov på vår nya kalender!

Hej alla SugarDaters®!

Den senaste veckan har varit fylld med insprierande fototagningar för våran nya kalender. Om du inte visste det redan så är SugarDaters® igång med att göra en kalender med frivilliga medlemmar. Denna kalender kommer att finnas tillgängliga att köpa från den 1 december hos vår samarbetsparter voksen.dk.

Nedan kan du se ett smakprov på bilderna och få ett kort citat från Sugarbabesen om varför de blev Sugarbabes:

Noelle – 21 år

noelle

“Jag lever som om det vore det är den sista dagen. Jag försöker uppleva så mycket som möjligt för annars kommer jag att ångra mig. Jag är för ung för att leva med att ångra något”

Heidi – 44 år

Heidi

“Jag vill få mitt självförtroende tillbaka som jag hade förrut. Nu har jag gått ner 60 kg och jag vill få komplimanger igen, känna mig feminin och attraktiv.”

Sabine – 41 år

sabine

“Jag är ute efter ett löst förhållande. Det är så jobbigt att gå till krogen och vänta på att någon raggar på en och även om det händer så är det inte säkert att jag gillar mannen. Det är mycket bekvämare för mig att sitta i min pyjamas och leta på nätet efter en man som jag gillar.”

Helle – 52 år

Sugar Daters Calendar 2016

“Jag är en nykter alkoholist. Jag har svikit mina barn, dom hatade min förrut och dom ville inte ens prata eller se mig igen. Jag insåg att mitt liv höll på att falla ihop så jag bestämde mig för att göra något åt det. Nu besöker de mig igen och vi lagar mat tillsammans, har middag tillsammans som vilken familj som helst. Jag är stolt över mig själv och jag kommer aldrig gå tillbaka till de “glada” tjugo minutrarna för jag vet att jag kommer bara förstöra mitt liv.”

Laerke – 20 år

Laerke

“Mitt liv har inte varit så enkelt men det har inte hållt mig nere. Jag har blivit slagen, utnyttjad och huggen i ryggen men jag står fortfarande starkare än förrut”

Så detta är ett smakprov på vår kalender som kommer släppas den 1 december i Sverige.

Nu har du fått ett smakprov från oss och nu vill vi gärna veta din åsikt på kalendern!

Klicka här för att svara på vårt formulär!