Kalender Katja

Det börjar dra ihop sig mot den stora dagen – dagen då SugarDaters® släpper sin kalender!

Nu presenterar SugarDaters® nästa heta tjej för kalendern, så den enda frågan är: är du redo att se nästa kvinna i SugarDaters® kalender?

12219365_461418967378980_7045887511321458510_n

Hon heter Katja och hon började SugarDejta för att hon var nyfiken på konceptet. Katja berättar att hon aldrig känt att “vanlig” dejting har varit något för henne men när hon prövade SugarDating så kändes det mycket bättre. Hon berättar att hennes SugarDating liv startade som av ett tillfälle och nu så skulle hon inte kunna tänka sig leva utan det. “Att vara en Sugarbabe har lärt mig mycket om mig själv och om andra så det är en de bästa besultningarna jag har tagit”.

Katja säger också att det är många har fördommar mot SugarDaters® som inte stämmer. Många tror att det är bara äldre män som betalar unga kvinnor för sex men det stämmer inte. SugarDaters® vänder sig till alla kvinnor i alla storlekar och åldrar. Det enda är att en SugarDaddy måste ha en bra inkomst för att kunna skämma bort sin SugarBabe är den enda gränsen för SugarDaters®.

Katja är med i kalendern för hon tyckte det skulle vara en fantastisk upplevelse. Hon var orolig att hon inte skulle vara “fin nog” för att bli utvald men hon blev väldigt glad över att det blev motsatsen.

Så detta är våran nya snygging till kalendern!
Snart kan du förbeställa din kalender på Voksen.dk – var redo!