Vad trodde de om SugarDating före och efter SugarDaters®?

För er som har missat våra två senaste inlägg om kalender tjejerna så avslöjar vi vad våra riktiga SugarBabes i vår kalender tyckte om SugarDating innan de började, vad de tycker nu och hur det kommer sig att dom ställde upp i en lättklädd erotisk kalender!

Finns det något bättre sätt att börja veckan än att höra mer historier från våra danska kalender tjejer? Nej, tror inte det finns något bättre så vi sätter igång!

Du kan även läsa de senaste inläggen här:
Kikki och Diana berättar om Sugardating
Överväger du att bli en SugarBabe?

Noelle – Juni

Photo_(2048x1638)_42

När jag började SugarDejta så var jag i ett stadie i livet då jag kände att jag inte hade kontrol. Jag behövde en partner med mer livserfarenhet än mig samtidigt som jag ville ha någon att mysa med utan att behöva komma ihåg att underhålla förhållandet varje dag med SMS på morgonen och på kvällen. Jag behöver inte ha en man som alltid är i mina tankar och som övertar allt annat. När jag SugarDejtar så har jag tid för vänner och familj som är nu det viktigate i mitt liv.

Jag tycker att SugarDaters® är för alla! Jag tycker att alla ska göra det som passar dom bäst vad som dom känner sig trygga med. SugarDating är som vanlig dejting men med mycket mer föremåner för att dejtingen sker på dina villkor. Det är ett löst förhållande utan förpliktelser. Innan jag prövade SugarDating så visste jag inte mer än medias och samhällets kritiserade åsikter om SugarDating men jag ville inte dömma ut det innan jag hade prövat det. Jag tycker SugarDating är riktigt kul!

Jag ställde upp i kalendern för att jag försöker uppleva så mycket som möjligt för jag vill inte leva med ånger för att jag inte hade gjort något – det är jag för ung för.

Katja – Juli

Photo_(2048x1638)_2

Innan jag började SugarDejta själv så trodde jag det endast handlade om äldre män som betalade unga tjejer för sex. Visst, det är sant att SugarDaddys har en god och stabil inkomst så kan har råd att skämma bort en kvinna men vi ger inte sex som en slags återbetalning. Vi får dom att känna sig unga och speciella igen därför innerst inne så var de ute efter uppmärksamhet och tillgivenhet. Sex kommer som en naturlig del som i vilket förhållande som helst. När du har ett SugarDaddy förhållande så kommer du som SugarBabe ändå känna lusten att vilja ha sex med honom. Det är en win-win.

Mitt SugarDating liv startade av en slump men jag blev direkt positivt överaskad över det och nu kan jag inte föreställa mitt liv utan det. Jag har lärt mig så mycket saker om mig själv och generellt om andra männsikor. Jag har upptäckt att jag älskar att resa och speciellt med med en bra kompanjon. Så jag har fått ett nytt mål att resa så mycket som möjligt.

Jag skulle uppmuntra alla kvinnor till att pröva SugarDaters®. Jag visste inte så mycket om det men jag bestämde mig för att pröva det för att vanlig dejting är för tråkigt. Det är något av de bästa besluten jag någonsin har gjort?

 

Du kan fortfarande köpa kalendern här!

http://calendar.sugardaters.com/