SugarBabe Augusti och Oktober

Vi fortsätter vår historier om våra äkta SugarBabes från våran kalender i 2016! Vi avslöjar hur det kommer sig att Augusti och Oktober kvinnorna valde att skapa en profil på SugarDaters.dk men också hur deras SugarBabe liv har fungerat.

Helle – Augusti

Photo_(1638x2048)_18

Jag är 52 år gammal, jag är mamma och mormor.

Min SugarDating historia började i somras så en vännina kom och hälsa på mig. Vi satt i min trädgård och njöt av en kaffe då jag berättade för henne om min dåliga ekonomi och ledsen jag var över att mina barn kallade mig för fattig. Jag är en omtänksam kvinna och mina vänner säger att jag får människor i min umgängeskrets att må bättre.
Så min väninna säger då till mig “Du borde bli en SugarBabe!”. Hon berättade om en av hennes vänner som hade fantastiska upplevelser med trevliga gentlemän. Dom åkte på resor tillsammans, hon fick presenter och dom tog henne till fina resturanger – sånt som man bara drömde om när man var ung!
Jag sa till min vän att det måste vara en lögn men det väckte min nyfikenhet. Jag började googla SugarDating och hittade SugarDaters® och upptäckte att det var på riktigt, så upprättade jag min profil på en gång.

SugarDating är fantastisk för mig, jag dejtar söta och omtänksama män. Jag tror att vissa kände sig åsidosatta av sina partners i sina föregående eller nuvarande förhållanden och det betydde riktigt mycket för dom att träffa någon som mig som lyssnar och tar hand om dom. Det är fantastisk vad du kan få veta om en person och som slutar med att man hittar saker som man delar och som båda har upplevet.

Jag väljer vem, vart och när jag känner för att möta någon. Allt är upp till mig och jag älskar det!

Jag ser till att min partner får en bra upplevelse när dom möter mig. Jag är uppmärksam på min omgivning och jag gillar att tända ljus, sätta på avslappnade musik, laga mat och se till att allt är så mysigt som möjligt.

För det mesta så är det unga, snygga män jag har mött. Det ger en boost till självförtroendet och jag har lärt mig mycket om mig själv, mina gränser och allmänt om män och förhållande.
Så klart kan man sötta på idioter också men lyckligtvis så har det bara varit några stycken och jag har lärt mig mycket på det också.

Detta är mitt nya liv och jag älskar friheten! Jag kan skämma bort mig själv och jag kan göra vad jag vill, när jag vill.

Jag älskar livet som SugarBabe!

 

Diana – Oktober

Photo_(1638x2048)_13

Jag har inte ändrat min mening om SugarDaters® sedan jag själv började SugarDejta. Jag har alltid tyckt att människor får bestämma själva vad dom vill göra och vad deras etik är. Om du känner att du kan vara en SugarBabe utan att kompromissa på dina känslor så borde du göra det.

Jag skapade en profil på SugarDaters® av slump. Jag var nyfiken och ville veta mer om det för att se om det var något jag kunde vara intresserad av. Jag upprättade en profil utan att vara aktiv utan bara tittade, efter ett tag så hittade jag en snygg man och började SugarDejta honom.

När jag upprättade min profil så hade jag stabil ekonomi själv och hade balans i mitt liv. Jag behövde bara lite spänning och lite utmaning. Jag ville även ha en man vid min sida som ger mig komplimanger och gör mig lycklig.
Jag är inte intressead av vad andra tycker eller tror om mig för att jag är en SugarBabe. Dom som har flest åsikter om SugarDating är dom som inte vet riktigt vad det är. Dom antar att det är prostitution men jag ser det som ett löst förhållande med fördelar. Alla par bestämmer själv hur de vill ha sitt förhållande.

Jag har för tillfället ett stabilt SugarDating förhållande med en man som jag mötte på SugarDaters®. Vi har varit på koncerter, festivaler och ute på middagar men även haft mysiga hemmakvällar. Såklart har vi sex i vårt förhållande men det är inte mittpunkten i vårt förhållande, det är något som har kommit naturligt efter att vi hade dejtat ett tag. Han bidrar ekonomiskt till mig och mina barn så vi har råd att uppleva mer än vad vi kunde innan.

Jag tror inte det finns några regler för vem som kan bli en SugarBabe. Ett SugarDating förhållande är för alla, oavsett kroppsbyggnad, utseende eller lust.

Det finns en perfekt match för alla!

 

Se de heta bilderna i SugarDaters® nya kalender! Köp den nu och den skickas samma dag!