November och December berättar om kalenderprojektet

Det börjar lida mot slutet av året men även slutet av våran presentation av vårt kalenderprojekt och SugarBabes i våran nya spektakulära kalender för 2016! Här kommer presentationen av de vackra kvinnorna som representerar November och December.

Lærke – November

Photo_(2048x1638)_30

I och med detta kalenderprojekt så har jag fått möjligheten att stå upp för alla kurviga kvinnor och alla dom kvinnor som har haft ett svårt liv bara för att dom har en annan kroppsform. Dom är inte vackrare eller fulare – dom är bara annolunda.
Jag vet att jag inte är den smalaste modellen, jag har inte långt hår och har kläder från den senaste modeshown men jag har ett hjärta av guld och önskar det bästa för dom som förtjänar det. Jag vill att alla kurviga kvinnor ska vårga stå upp för sig själva och få självförtroendet de har saknat.

Mitt liv har inte varit enkelt men det har inte slagit ner mig, allt handlar om att slåss. Jag har blivit slagen, missbrukat, utnyttjas och blivit huggen i ryggen men jag står starkare än någonsin.

Sabine – December

Photo_(2048x1638)_4

Jag gillar verkligen idéen med en SugarDaddy, någon som jag träffar regelbundet. Detta är min bild av SugarDating konceptet. Dessvärre så tycker jag det är många som har missförstått konceptet med sidan och deras fördommar.

När jag först skapade en profil på SugarDaters® så hoppades jag på att hitta en man, en som inte bara var intresserad av att ha ett löst förhållande med mig men också ett tillgivande förhållande. Jag hittade det jag letade efter. Jag SugarDejtar nu en man och vi tycker väldigt mycket om varandra utan att ha några förpliktelser till varandra. Vem säger att kärlek är reserverat för ett permanent förhållande?
Jag tror inte det finns några regler för hur ett sugardating förhållande ska se ut eller om du är en SugarDaddy/SugarBabe/SugarMama/BoyToy. Om du har tålamod så dyker den rätta matchen upp.

Jag bestämde mig för att vara med i kalenderprojektet för att jag var vid en punkt i mitt liv där jag slutade bry mig om vad andra tyckte om mig. Att komma upp som en “kritiserad” SugarBabe passade mig perfekt. Jag fick också en plattform för att berätta att SugarDating är mycket mer än pengar eller att pengar behöver inte ens vara med i ett förhållande mellan en SugarBabe och en SugarDaddy.

Efter att jag har gått ner 15kg så har jag fått en egoboost och vill visa upp min “nya” kropp i underkläder. Mitt förhållande med min kropp har förändrats mot det positiva.

Läs om våra andra kalendertjejer också:

SugarBabe Augusti och oktober

Vad trodde de om SugarDaters® före och efter? 

Tina och kikki berättar om SugarDating

Överväger du att bli en SugarBabe?

Alla texter är översatta från SugarBabe intervjuerna på vår officiella kalender hemsida.