Top 5 SugarDaddy jobb!

Vi pratar mycket om hur glamoröst SugarDaters® är och hur annorlunda det är att dejta en SugarDaddy gentemot en vanlig man. En SugarDaddy är en man som har sitt liv och sin ekonomi i ordning. En SugarDaddy har inga problem med att dela detta med en yngre vacker kvinna. Då kommer också frågan, vem är en SugarDaddy och vad har han för jobb för att kunna ha råd till denna glamorösa livsstilen? Vi här på SugarDaters® var nämligen lite nyfikna så vi tittade på statistik på våran hemsida över vilka jobb som SugarDaddy har sagt att de jobbar med. Resultatet blev minst sagt spännande och vi vill dela med oss till er medlemmar och till er potentiella medlemmar!

Vi kan nu avslöja top 5 SugarDaddy jobb av dom från våra medlemmar här på SugarDaters®.

  1. Entreprenör – 26 %
  2. IT – 13%
  3. Ekonomi/finans – 11 %
  4. Marketing – 6,5%
  5. Ingenjör – 6%

Vi pratade om i ett tidigare blogginlägg om man har ett sexigt jobb, då vi avslöjade att det jobb kvinnor tycker är sexigast är snickare och brandman eller polis. Vi har dessvärre inte dom kategorierna och välja mellan men det är mycket möjligt att några av våra Entreprenörer jobbar inom några av de sexigaste jobben.

Sedan är ju Entreprenörer, IT män och alla de andra på listan också väldigt sexiga jobb och det ger även en bra ekonomi som är behövligt för en SugarDaddy för att kunna erbjuda en bra livsstil till sin SugarBabe!