SugarDaters® tävling!

#ArtToMasterpiece

Kommer du ihåg våran kalender för året 2016 då vi presenterande vackra danska kvinnor som är medlemmar på våran hemsida? Syftet med den kalendern var att visa att alla kvinnor är ett konstverk. Vi vill gå ett steg längre och därför har vi valt att göra en tävling som vi har valt att kalla #ArtToMasterpiece. I denna tävlingen så kan just du gå ifrån att vara ett konstverk till ett Mästerverk genom att vinna SugarDaters® pris – en plastikoperation!

Alla har komplex för något, ibland är det stora saker och ibland mindre saker men det kan ha en negativ inverkan på vår vardag och vårat självförtroende. MEN allt detta kan försvinna med hjälp av teknologi. Därför vill vi här på SugarDaters® hjälpa dig som är våran medlem till att förbättra just ditt liv med hjälp av en plastikoperation.
Genom vår tävling #ArtToMasterpiece så vill SugarDaters® hjälpa unga och vackra medlemmar att känna sig nöjda med sig själv och deras utseende. För att vara med i denna tävlingen så måste du följa några enkla regler:

1. Du måste vara en medlem på SugarDaters® och har en profil som en SugarBabe eller en ToyBoy. Om du inte har ett konto innan 31 Mars 2016.
2. Du måste skriva en historia med din historia och varför du förtjänar att vinna denna tävlingen. Den måste också innehålla vad och varför du vill ändra med ditt utseende. Skriv även hur denna operation skulle förändra ditt liv. Skriv gärna 1-2 sidor.
4. Skicka din historia till karin@sugardaters.se
5. För att förbättra dina chanser om att vinna tävlingen, lägg upp en bild på Instagram med hashtaggen #ArtToMasterpiece (extra hasttags är också tillåtet). Notera att ditt konto måste vara offentligt så att vi kan se din bild! När vi väljer vinnaren så tar vi med i räkningen hur många “likes” du har på ditt bild. Ju mer “likes” du har – desto större chans har du att vinna.

Den 15 April annonserar vi finalisterna med de mest intressanta historierna och de kommer bli publicerade i vår blog och i media. VIKTIGT! Finalisterna kan inte vara anonyma. Vinnaren kommer bli annonserad på vår blogg den 30 April.

Exempel på plastikoperationer kan vara bröstimplant, näsoperation eller ta bort tatueringar som inte överskrider 4000 euro.

VIKTIGA DATUM

1 April sista dagen för ansökning

15 April annonsering av finalister

30 April vinnaren annonseras