Kroppsspråk som avslöjar om din dejt är intresserad

Vi har alla varit där, vi är på dejten och vi gillar personen på andra sidan bordet men hur vet jag om hen är intresserad av mig? Är det jag säger konstigt, roligt eller spännande? Är min dejt överhuvudtaget intresserad om vad jag säger?

Ögonen

Titta den andra personen i ögonen, är pupillerna utvidga eller små? Om pupillerna är stora så betyder det att personen är intresserad. Tittar den andra personen dig i ögonen när du pratar? Då är hen intresserad av dig!

Händerna

Gör personen på andra sidan bordet hela tiden rörelser med sina händer eller ligger dom stilla på bordet? Om personen konstant rör på händerna hela tiden och har hela tiden något igång med till exempel en penna eller liknande så är personen nog dessvärre inte så intresserad utan rastlös. Om personen har sina händer stilla så är de mer intresserade och vill lyssna till vad du säger.

Sättet ni står

Står ni upp och pratar? Om ni står nära varandra utan att backa eller vika undan så är ni intresserade av varandra. Att stå mittemot varandra när ni pratar är väldigt intimt och därmed är personen intresserad.

Hållningen

Står hen och rätar på ryggen och framhäver bysten? You are in! en person som kollar in en annan eller som själv sig som intressant i den andres ögon brukar nämligen räta på ryggen för att visa upp sig.

Energi

När du är intresserad av någon så visar du energi och engagemang när ni pratar. Du lutar dig fram, ler, försöker fråga frågor och i allmänhet hålla samtalet igång. Hur er din dejts energi?

Håret

Håller din dejt hela tiden på med håret? Rullar hen runt håret mellan sina fingrar eller se till att frillan ligger rätt? Det brukar vara ett tecken att personen vill göra sig vacker för dig oavsett om det är medvetet eller omedvetet.

Vidrörning

Det mest vanliga och det största tecknet du ska leta efter är om personen “råkar” hela tiden röra vid dig. Sitter hen och snurrar på glaset framför sig och samtidigt råkar vidröra din hand?

Personen ifråga är definitivt into you! och varför skulle de inte vara det?