Finalisterna i SugarDaters® #ArtToMasterpiece

Idag är den stora dagen! Idag annonserar vi nämligen finalisterna i tävlingen #ArtToMasterpiece. Vem av dessa finalister kommer vinna det stora priset – en plastikoperation! Vem har den bästa motivationen till att vinna?

Här är våra topp 10 finalister:

  1. Vanessa

vanessa

“Jag har alltid beundrat kvinnors kroppar och jag blir förtrollad av deras skönhet och önskat att vissa delar att jag hade själv”.

  1. Maria

maria

“Som en dotter till en alkoholiserad pappa och en mamma som arbetade hela tiden så var det lätt att trösta sig med mat. Vid 12 års ålder så vägde jag 105 kg”

  1. Ida

ida

“När jag skulle på ett flyg till London och fick fråga efter ett extra långt säkerhetsbälte så bestämde jag mig att det var nog och började träna.”

 

  1. Elena

elena

“När jag var 17 år så var jag den yngsta personen i Finland som hade fått en transgender diagnos i Finland. Jag gick igenom sex operationer för att bli en kvinna. Jag har opererat mina könsorgan, ögonlock, fått bröstimplantat, fettsugning och fyllt i mina läppar”.

 

  1. Ira

ira

“Jag är bara 20 år och har redan 70J i bröststorlek”.

 

  1. Romy

romy

“Jag har tappat 26kg, jag vägde 85 kg och gick ner till 59 kg men jag måste fortfarande dölja vissa delar av min kropp för att jag känner mig osäker”

 

  1. Tanguy

tanguy

“Sedan jag var 12 år gammal så visste jag att mitt leende inte skulle bli det samma igen”.

 

  1. Ana

ana

“Alla ärr har en historia men mina har är inte en bra historia”

 

  1. Josefine

josefine

“Att dansa var min stora passion sedan jag var liten. Jag började när jag var 6 år och blev professionell”

      10. Henrietta

henrietta

“Barn i skolan mobbade mig och kallade mig namn såsom: svart attack, svarta odjur och fult monster. Min familj gjorde mig till åtlöje vid familjemiddagar. Jag var alltid ett samtalsämne i familjen därför deras andra döttrar var alltid så smala och slanka. Min sons pappa lämnade mig därför att jag var överviktig”

 

Detta är bara ett litet smakprov och mer om finalisterna kommer komma nästa vecka. Välj din favorithistoria och komihåg att följa oss på twitterfacebookgoogle+ och instagram för att hålla dig uppdaterad i tävlingen!