De svenska finalisterna i #ArtToMasterpiece

Hej allihopa, i förra veckan så publicerade vi alla finalisterna som är med i våran tävling #ArtToMasterpiece. Nu publicerar vi vilka operationer de olika kvinnorna och männen vill ha men också lite mer om vilken motivation de har för att vinna tävlingen.
Idag så publicerar vi de två svenska finalisterna och därefter så publicerar vi två finalister per dag tills alla är avslöjade.

Detta är våra två svenska finalister:

Maria – Magoperation

maria

Maria berättar en gripande historia om att i sin barndom och att hon växte upp i ett hem med en alkoholiserad pappa och en mamma som jobbade hela tiden. Hon kunde bara trösta sig själv med maten och vid 12 års ålder så vägde hon 105 kg. Med hjälp av socialen och barnövervikts enheten så började hon sakta men säkert tappa vikt och medan den ”tjocka och fula” började tyda bort så höjdes självförtroendet. Men en viktnedgång på över 35 kg skapar även det sina problem.

Maria berättar att även fast hon tränar så kan hon inte få bort den extra huden som hon fick när hon var överviktig: ”Jag är bara 21 år och min mage hänger som jag har fött en massa barn. Jag mår så dåligt över dem och en operation hade inte bara lyft min mage, utan även mitt självförtroende!” Därför deltar hon nu i SugarDaters® tävling i hopp om att vinna en magoperation.

 

Vanessa – rumplyft

vanessa

Vanessa är en väldigt jordnära kvinna, full av energi och en perfektionist när det kommer till hennes utseende och hennes kropp. ”Du har bara ett liv så varför inte leva med klass, stil och elegans och se så bra ut du bara kan varje dag!”

Vanessa berättar att hon har ett ”docklikt” utseende, har alltid varit vältränad men det finns ett problem som är att hennes rumpa är som att den har följt gravitationen och har inte kommit upp igen. Hon är väldigt nöjd med sin kropp annars men all hennes självkänsla och självförtroende försvinner när hon ser sin bakdel och det spelar ingen roll hur mycket hon tränar, det blir inte bättre. Vanessa berättar ”Det finns inget sexigare än en kvinna som har självförtroende och kan dansa runt naken och hetsa upp sin man och verkligen få honom att dyrka mig. Min rumpa är så avlång och platt, jag vill kunna gå i bikini med huvudet högt  men har jag inte kunnat göra i sju år”. Vanessa berättar att detta gör att hon bara fokuserar på sin rumpa som gör att hon bara ser det negativa med sin kropp och inte det som är rätt.