Vem ska vinna priset?

Så som vi lovade så publicerar vi fler historier i SugarDaters® stora tävling #ArtToMasterpiece. Hänger du med och läser alla historierna? vem tycker du ska vinna det stora priset – en plastikoperation!

Josefine – Belgien

josefine

Vi mottog ett email från en kvinna som heter Josefine. Vi kom alla överens om att denna historian var värd att välja och bli publicerad på vår blogg. Josefine, den belgiska dansaren har haft problem med hennes fötter. 24 år av dansade har gjort att hennes fötter är trötta, sneda och oattraktiva. Dessutom så får hon ont inte bara när hon dansar utan även när hon går. Josefine dansar inte professionellt längre men hon är fortfarande en del av dansvärlden – hon är en danslärare. Läs hennes historia och se hur mycket hon har offrat för att bli den hon är idag och hur mycket hon har jobbat för att uppnå det.

”att dansa har varit min största passion sedan jag var liten. Jag började när jag var 6 år gammal och jag visste att det var mitt öde att bli professionell dansare. Jag är singel kvinna som har varit fokuserad på hennes dansarkarriär i över 20 år. Jag har aldrig tänkt på att ha en egen familj, inte just nu i alla fall. Nu är jag 30 år och ”pensionerad” men jag jobbar som en lärare nu och jag har gratis klasser för tonåringar och unga vuxna som kommer från problematiska hem. I mitt jobb så har det ingått att gå i högklackat men på jobbet så tänker jag inte på smärtan. Det påminner mig bara om allt hårt jobb jag har lagt ner. I vardagen när jag har skor så gör mina fötter så ont att jag inte kan gå. Därför har jag bestämt mig att operera bort min hallux. Jag kan inte föreställa mig ett liv utan dans men jag börjar drömma om att ha en egen familj och hur kan jag göra det just nu? Jag känner mig handikappad”.

Om du har en äkta passion i livet så har du inget emot att det gör lite ont. Men vad händer när din passion ändrar hela ditt liv och du inte kan klara av ett normalt liv? Men ska du ge upp det som du alltid har älskat och som du har gjort hela ditt liv?

 

Romy – Holland

romy

Romy vill vinna en plastik operation för att återfå sitt självförtroende. Hon har gått ner 26 kilo efter att hon fött barn. Hon har aldrig har styrkan att hålla dieter och sport men denna gången var hon fast vid att tappa vikten. Resultatet blev att hon gick ner från 85 kg till 59 och det tycker vi här på SugarDaters® är väldigt imponerande. Men att förlora så mycket vikt betyder att det finns en negativ sida också. För Romy har det resulterat i att hon har väldigt mycket lös hud runt hennes bröst och hennes mage. Detta har fått henne väldigt osäker och det hindrar henne från mycket i livet. Hon vill dejta, ha förhållanden och hon vill ha intimitet. Att vinna #ArtToMasterpiece skulle hjälpa henne att njuta av livet mer. Romy säger ”Det får mig att känna mig väldigt osäker och jag har inte råd att betala för operationen själv, annars skulle jag ha gjort det. Jag skulle bli så glad över att inte behöva täcka min kropp så mycket längre. Detta skulle ändra mitt liv”.