Våra finska finalister i #ArtToMasterpiece

Det är torsdag och härmed så kommer de finska finalisterna till SugarDaters® stora #ArtToMasterpiece! Vem tycker du ska vinna tävlingen? vems historia rör dig mest?
Vi ska nu se om de finska finalisterna kan charmera dig till vinnarplatsen!

Elena – Näsoperation

elena

Våran finska finalist till #ArtToMasterpiece Elena säger att hon var född som transgender så det enda sättet som hon har följa sina drömmar och bli en kvinna är genom operationer. ”Vid 17 års ålder, så var jag den yngsta personen någonsin som har fått diagnosen transgender i Finland så jag startade könsbyte operationer när jag fyllde 18” berättar Elena. Elena berättar att hennes största idol är den svenska supermodellen Victoria Silverstedt och hon vill se ut som henne.

 

Ira – Bröstförminskning

ira

 

Träffa Ira från Finland. Vi måste medge att vi blev förvånade när vi läste Iras historia. Vi fick många historier från kvinnor som önskade att få större bröst men Ira vill ha det motsatta – hon vill förminska brösten!

”Jag vill ha en bröstförminskning. Jag är bara 20 år men mina bröst är i storlek 70J, dom är för stora för min kropp. Min rygg och mina axlar gör ont och det är svårt att träna. Inga tröjor passar för att jag måste ha en större storlek. Att ha normal storlek på brösten för att förbättra mitt liv!”.