Intervju med SugarBabe Sofia

Sofia är en av de mest populära SugarBabe här på SugarDaters®. Många SugarDaddys ser hennes profil och hennes inbox är glödhet. Hon är 25 år gammal och väldigt attraktiv med fina kurvor, blå ögon och brunt hår och bosatt i Aarhus, Danmark. Sofia har gått med på att dela med sig om några av sina hemligheter för att få en lyckad profil genom en intervju medSugarDaters®.

 

Din profil är den mest besökta här på SugarDaters®. Hur känns det?

För att vara helt ärlig så är jag rätt förvånad. Såklart är jag medveten om att många SugarDaddys skriver till mig men jag visste inte att jag var en sån populär SugarBabe. Det är rätt smickrande men också lite stressande. Jag hade redan en SugarDaddy som reser mycket. Det är också anledningen till att jag har kvar min profil här på SugarDaters® är för att jag vill hitta en SugarDaddy som håller mig sällskap när den andra är företagsresor. Det är så svårt att ta hand om en SugarDaddy och fortfarande hålla konversationer igång med så många andra men jag gillar det. Många av dom är väldigt trevliga och ger mig många komplimanger.

 

Vad tror du är nyckeln till din framgång?

Jag tror det handlar om att visa vem du är men på ett intressant och smickrande sätt. Jag har lagt ner mycket tid på att göra en intressant profil och jag uppdaterar den regelbundet. Med en intressant profil så menar jag text som står ut och ha några få ”teasers” bilder och några coola bilder som visar mig från olika vinklar i olika situationer. Jag är inte bara Sofia, den söta SugarBabe. Jag är också en student som gillar att hänga med vänner, gå och shoppa och festa. Det finns mer än en sida av mig så därför har jag inga bilder där jag posar med en ”duckface” min.

 

Så vad är din hemlighet bakom din profiltext?

Jag har haft en profil på SugarDaters® i flera månader så jag har haft tid att experimentera lite och försöka fundera ut vad som är bäst för mig. Jag tror att du behöver olika metoder när du letar efter en flört och när du letar efter ett förhållande – en engagerad SugarDaddy. Jag tillhör den sista kategorin.

 

Hur har du experimenterat?

Jag har prövat flera olika texter och sätter upp dom som en försöksperiod mellan en vecka eller två för att se vilken typ av män som kontaktar mig. Om det har varit för utmanande eller för flörtande så har jag märkt att jag blir mest kontaktad av män som vill ha sex. Jag har även försökt att bara beskriva mig själv, så som man gör på en normal dejtingsajt men det får mig ofta att verka tråkig och lockar bara tråkiga SugarDaddys. För mig handlar det om en balans som för att locka den rätta typen av SugarDaddys som jag söker efter. Äntligen så har jag hittat en kombination till min profiltext som både är flörtig och rolig men samtidigt informative. Den berättar vem jag är med glimten i ögat.

 

Har din nuvarande SugarDaddy kontaktat dig efter att du har gjort ”den ultimata profilen” med ett fint fotogalleri och den perfekta profiltexten?

Nej absolut inte! Jag var den som kontaktade honom. Jag tror inte på att sitta hemma och vänta på att den perfekta mannen som tar ut mig på dejt. Om jag hittar en SugarDaddy som jag tycker är intressant så tar jag kontakt med honom direkt istället för att stalka hans profil varje dag och vänta på att han ska skriva till mig så som många andra sugarbabes gör. Jag tror att många SugarBabes känner sig speciella och eftertraktade om det är mannen som kontaktar dom men jag känner mig också eftertraktad – kanske till och med mer. Männen som jag kontaktar ger mig ofta komplimanger för mina bilder och frågar om sakerna jag har skrivit i min profiltext. Så jag tror det är en bra kombination att ha en personlig profil och ta kontakt med SugarDaddys själv – det blir riktigt intressanta samtal och det håller mig underhållen.

 

Så även om du har en av de mest hårt trafikerade profilen på SugarDaters® så har du bara en SugarDaddy, hur kommer det sig?

Jag föredrar kvalitet över kvantitet och sätter mina standarders högt. Jag vill ha en bra kontakt och ett lyxliv och det är det som en SugarDaddy ska ge mig. Jag har upplevt många saker som jag aldrig skulle ha upplevt med en annan man och vi har klickar på så många nivåer. Jag är så glad över att jag kontaktade hoonom och inte bara satt och väntade på att en perfekt man skulle skriva till mig. Han sa att han blev väldigt glad och smickrad att jag kontaktade honom. Jag antar att det inte är många SugarBabes som gör det. Jag tror att det är en av anledningarna till att han är så intresserad i mig – för att jag tog initiativet och därför står jag ut från mängden. Men är det inte det som SugarBabes är för? För att få SugarDaddys att känna sig speciella och eftertraktade? Jag tror du kan säga att det är den största anledningen till min framgång. Jag beter mig som en riktig SugarBabe, tar initiativ och visar att jag gillar honom.