Upplevelseguide – SugarBabes som din personliga guide på resan!

Vad är en upplevelseguide?

SugarDaters® är en stor internationell dejtingsajt med över 100 000 medlemmar i mer än 20 olika länder. På SugarDaters® kan medlemmarna kontakta och bli kontaktade av medlemmar från andra länder. Detta innebär en unik möjlighet att på ett personligt plan lära känna mer av kulturerna och landet i fråga.
På SugarDaters® brittiska, danska, franska och belgiska sida har medlemmar blivit tillfrågade via en enkät om de har dejtat över landsgränserna med andra medlemmar. De har även blivit frågade om de har mött andra medlemmar från andra länder än deras egna och om dom har utnyttjat de hemhörandes kunskaper om landet/staden dom är ifrån. Vi var spända på om våra medlemmar faktiskt visade sig att vara en “upplevelseguide”.

Undersökningen visade att 22% av de tillfrågade medlemmarna träffar användare från andra länder än sitt egna hemland. Av dessa så var 30% SugarBabes och 70% var SugarDaddys.
Vi kan härmed tydligt se att SugarDaddys reser mer än SugarBabes. Detta beror mest sannolikt på SugarDaddys reser mer med jobbet när de ska på konferenser eller möten i andra länder där de inte känner någon eller har varit förut. Detta ger en fantastisk möjlighet för SugarBabes att vara en upplevelseguide till SugarDaddys!

Om vi tar ett hypotetiskt scenario: En Belgisk SugarDaddy flyger till Sverige för ett möte i låt säga Stockholm. Vid denna tidpunkt så har han inga kontakter eller bekanta i Stockholm och därmed så kan han endast googla fram vad som är attraktioner att se och vad han kan göra för att få ut det mesta av hans resa. Men det ultimata sättet att få ut mycket av sin resa är att få lokalkännedom om staden. En SugarBabe som bor i Stockholm skulle vara den bästa lösningen för honom eftersom hon kan ge tips på vart han kan gå ut och äta, dricka drinkar eller vilka aktiviteter som är bäst för att få ut och lära känna det bästa av staden och dessutom få en mer personlig prägel på staden. Det är kul att få dela med sig av sin kunskap och också bli turist i sin egen stad, vem vet kanske ni hittar något speciellt ställe som inte guideböckerna berättar?

Våran studie visade även att 17% av de tillfrågade hade fått råd av andra användare när de skulle besöka andra länder och att den hemmahörandes tips hade gjort upplevelsen bättre. 20% av de vi har tillfrågat berättade även att de har hjälpt andra internationella användare med hjälpsam information om deras hemstäder och länder. Detta handlade mest om bästa ställarna att äta, shoppa, barer och aktiviteter (museum, attraktioner och intressanta områden) för att få en upplevelse av kulturen och landet.

Så vem kan bli en upplevelseguide? 

Alla SugarBabes kan bli en upplevelseguide både i den sista delen av sommaren men även under hösten när det är fler internationella affärsmöten. Detta är ett perfekt sätt att ha antingen ett sommarjobb eller att ha som ett extrajobb när skolan börjar. Det ger även dig själv en bra möjlighet att lära känna din stad och land samt hur en utländsk person betraktar din stad och land. Du får träffa många nya personer utan att ens resa och du kan själv få tips om vart nästa semester ska gå till eller vad ditt nästa steg i livet kan vara.

Som medlem av SugarDaters® har du en unik möjlighet att lära känna mycket olika typer av människor, från olika länder med andra livsperspektiv. Ta möjligheten att dela med dig av din egna kultur och uppleva någon annans kultur.

Komihåg! Sharing is caring 😀
Glöm inte att följa oss på Instagram, Facebook och Twitter.

inlägget är inspirerat av sugardaters.co.uk