nomoremrniceguy pratar om åldersskillnad

Hej!

Jag skall börja med att berätta vem jag är. Jag heter Lars Rosenquist, och jag vet nog det mesta om hur man väcker attraktion. Framöver skall jag skriva krönikor och dela med mig av mina erfarenheter. Jag har även skrivit en bok som heter “No More Mr Nice Guy!”. Du hittar bokens hemsida på nomoremrniceguy.se . Där får du lära dig att väcka attraktion är en färdighet som man kan lära sig. Ungefär som att lära sig cykla eller simma. Du får också veta varför quick-fix á la amerikanska gurus inte fungerar så bra. Du får ta i lite grann. Inget som är värt något, är gratis.

I min första krönika ska jag skriva om åldersskillnad. Åldersskillnad mellan man och kvinna är helt naturligt. Så, käre medelålders sugardater, var stolt och glad när dina vänner ser dig med en liten goding vid din sida! Elaka kommentarer beror bara på avundsjuka. Inget annat. Är det någon som pratar om gubbsjuka, svarar du: Jajamen! Jag bejakar min gubbsjuka, jag. Sug på den!

Varför spricker så många äktenskap? Kan åldersskillnaden vara en orsak? Rättare sagt AVSAKNADEN av åldersskillnad. Hur många gånger har inte vi grabbar hört vår kvinna beklaga sig:

“Jag måste plocka upp efter honom, jag måste tjata om städningen, gräsklippningen …. Han är som ett stort barn!”

Och? Det värsta är att tjejerna har rätt. Tjejer mognar fortare än vi grabbar. Har vi samma siffror i prästbetyget, är tjejen den klokare och mognare. Inte undra på att det blir problem att hålla ihop en relation, när ena parten hela tiden får dra ett tyngre lass och ta större ansvar.

Det är nog svårt för oss män att mogna snabbare än vad vi gör. Vi är som vi är, och har våra begränsningar. Det är möjligt att evolutionen kan åstadkomma något, men det lär ta tio till hundratusen år. Ett långt perspektiv om vi ser till ditt och mitt liv.

Är vi män dömda till att ha chef både hemma och på jobbet? Kan vi män hitta ett sätt att få och skapa harmoni i hemmet?

Det är faktiskt möjligt. Lev ett behagligt ungkarlsliv tills du fyllt minst 40, helst 45. Då har du hunnit leka rommen av dig, stabiliserat din ekonomi och dessutom mognat tillräckligt för att bli en perfekt pappa. Sedan ser du till att skaffa dig en tjej som har samma MOGNADSNIVÅ som du själv, inte samma ålder. Välj en tjej som är minst 20 år yngre än du själv, gärna 30 år om du själv närmar dig de 60.

Är det inte lite sent att att skaffa barn när man är medelålders, invänder någon? Jag ställer en motfråga. Hur många gånger har vi inte hört av farfar och morfar att det är roligare med barnbarn än egna barn? Svaret är att barn blir inte roligare, gulligare och snällare för att de får titeln barnbarn, utan att morfar och farfar har helt enkelt har torkat upp bakom öronen så mycket att han äntligen lämpar sig som pappa!

Vad får då din kvinna för fördelar? Hon får en stor-liten pojke mindre, som det luktar barnmat om när han öppnar munnen. I stället får hon en man vid sin sida, som hon kan beundra och se upp till. Precis som vi män vill beundra och se upp till vår kvinna.

I nästa krönika skall jag lära dig hur man skriver den perfekta profilen, och hur man skriver en profil som selekterar bort alla soffpotatisar med sprucket nagellack, orakade ben och bristande viktkontroll.

Din vän Lars
nomoremrniceguy.se