SugarDaddy radar

Hösten är här och behovet att mysa med en SugarDaddy blir bara större och större. I Oktober månad så fick SugarDaters® ett nytt rekord med över 126 000 medlemmar i hela Europa. Nu har vi även utökat våran hemsida och välkomnar nya medlemmar från Grekland, Ungern, Tjeckien, Litauen och Slovakien.

SugarDaters® är en internationell dejting sida och du vet väll att du kan kontakta alla medlemmar från alla länder här på SugarDaters®? Så ta upp din SugarDaddy radar och packa väskorna för nu ska vi kolla in vilka städer som har de flesta SugarDaddys i de olika länderna. För att hjälpa dig lite extra på travelen så hjälper vi dig även med egenskaper som är vanligast för de andra länderna utanför Sverige.

Sverige – Stockholm

Skandinaviens och Sveriges huvudstad är självklart val av stad för SugarDaddy’s! Den vackra naturen med närheten till vattnet gör att vem som helst kan bli kär i en sexig man. Det är ett perfekt stad att dejta i då det har många olika aktiviteter tillgängliga beroende på vad man är på humör för.

sweden-1289330_1920

Norge – Oslo

Redo att resa men vill inte åka så långt? Ta då en tur över till Oslo där valutan ligger högre och på fjället så står det hundratals SugarDaddys redo att skämma bort just dig. Norska SugarDaddys är kända för att gilla friluftsliv men även för sin råa sexighet som efter ett par dagar på tur bara är helt oemotståndligt.

Oslo

Danmark – Köpenhamn

Danskarna har blivit utnämnda till de gladaste personerna i världen och SugarDaddys är inget undantag! Danska SugarDaddys är även tränade och har allmänt bra klädstil. Anta utmaningen att förstå det danska språket och åk till SugarDaddy’s huvudstad. Köpenhamn är nämligen inte bara där det finns mest SugarDaddys i Danmark utan i hela Europa.

Vill du komma lite längre bort än Öresundsbron åk då till Aarhus. Denna mysiga lilla byn på fastlandet har många SugarDaddys och aktiviteter att bjuda på.

Köpenhamn

Storbritannien – London

Söker du gentlemans med en sexig engelsk dialekt så ställ in radarn på London med en gång! London är en metropol för framgångsrika män som bara väntar på att skämma bort dig. SugarDaddys tar dig runt staden, vill mysa på romantiska middagar och musikaler.

London

Frankrike – Paris

Paris är staden att åka till om du söker la Passion. Fransmännen är oerhört romantiska och här kan du enkelt hitta en SugarDaddy som bjuder dig på romantik och passion. Franska SugarDaddys kysser dig gärna under Eiffeltornet, bjuder dig på caféer med vin hela dagen och shopping bland alla topp designermärken.

couple near Eiffel tower in Paris, romantic kiss

Tyskland – Berlin

Berlin svämmar över med kreativa SugarDaddys som gillar konst. Gå på museeum eller njut av en romantisk promenad genom staden så kan du enkelt upplevaav gatukonsten med din SugarDaddy.

Om du tajmar säsongen rätt så varför inte hitta en SugarDaddy i lederhose i München under oktoberfest? Njut av öl och en fantastisk fest i Tysklands näst största SugarDaddy stad.

berlin

Belgien – Bryssel

Vill du njuta av choklad, öl och vofflor tillsammans med en originell SugarDaddy så är Bryssel stället att åka till. Här karakteriseras SugarDaddys av att dom är på toppen av karriären och därmed vill ge all sin fritid till en SugarBabe.

brussels

Nederländerna – Amsterdam

Vill du ha en SugarDaddy som är rak på sak? Då är holländska SugarDaddys perfekta för dig! Holländska SugarDaddys är kända för att vara liberala och för att säga precis vad de tycker. Njut av att vara i sjunde himlen med en snygg och lång SugarDaddy.

amsterdam

Polen – Warszawa

Polska SugarDaddys är kända för att ha humor så om du söker ett förhållande med en man med glimten i ögat så är Warszawa du ska sikta på. Polska män i karriären jobbar ofta senare på kvällen och därmed har hela morgonen samman med dig för en njutningsfull frukost.

Panorama of Warsaw with Palace Science and Culture in the morning

Portugal – Lissabon

Vill du ha en macho latino så är det dags att rikta radarn mot Portugal. Portugisiska män vet hur man behandlar en kvinna med exklusiva fiskrestauranger, dansa sensuella danser och njutning på stranden. Värmen finns alltid i luften och hos dessa vackra män.

lisbon

Spanien – Madrid

Gillar du lite av varje när det kommer till tapas och män så är Madrid staden att kolla in. Här kan du njuta av sangria med en passionerad man som aldrig har några problem att vara kärlek och omsorgsfull mot dig.

madrid

Österrike – Wien

Att hitta en SugarDaddy från Österrike betyder att hitta en spännande man som alltid hittar på något. Detta kan betyda alltifrån att gå på en barrunda, åka på en runda i de vackra bergsområdena eller att åka skidor i de vackra alperna. En man från Österrike händer det alltid något runtomkring.

vienna-428021_960_720

Schweiz – Zürich

Söker du en intellektuell man så är det bara att leta efter en man i Zürich. Män från Schweiz är inte bara smarta och stiliga utan har ofta väldigt bra med pengar så att skämma bort dig är inga problem. Dessutom så är dom kända för att kunna många olika språk så du ska aldrig vara rädd att prata med dom.

zurich

Finland – Helsingfors

Du behöver inte ens flyga, han finns på andra sidan finlandsfärjan! Finska män är kända för att vara lugna men även ibland lite åt det galna hållet, så om du är ute efter att göra saker som du aldrig skulle drömma om så är det Finland du ska söka i.

Panorama Of Embankment In Helsinki At Summer Sunset Evening, Sunrise Morning, Finland. Cityscape View From Sea

Det är tydligt från SugarDaters® statistik att det finns flest SugarDaddys i huvudstäderna i de olika länderna men det är även väldigt positivt för dig då det är oftare billigare att flyga till om din SugarDaddy inte betalar för dig 😉