Uppdatering av bilder till tävlingen Santas SugarBabe

­­Vi har under helgen fått in många fina bilder från sexiga SugarBabes till våran julkalender, vilket vi är väldigt glada för men vi ser även ett behov för att förtydliga hur bilderna ska se ut för att bli valda.

Det viktigaste med dessa bilder är att de ska vara centrerade runt temat jul. Det betyder att miljön och framförallt kläderna ska symbolisera julen. Du kan alltså inte ladda upp din profilbild från SugarDaters® eller bilder som finns någon annanstans på nätet.

Komihåg att hela konceptet handlar om att förföra tomten så var kreativ och sexig. Du kan ha så mycket eller så lite kläder som du känner dig bekväm med men komihåg våra generella regler för hemsidan gäller fortfarande så ingen nakenhet är tillåten (bröst och könsorgan måste vara täckta). Du kan göra precis vad du vill i dina julbilder – bara din fantasi sätter gränserna.

Så för att vara extra tydlig så måste dina bilder uppfylla dessa villkor för att ha möjligheten att bli valda:

  • Bilderna ska visa tydligt en julkänsla
  • Bilderna ska vara sexiga, smakfulla och kreativa
  • Bilderna ska visa hur du förför tomten utan att visa nakenhet
  • Bilden kan inte vara en profilbild från SugarDaters® eller kunna hittas någon annanstans på internet
  • Ju bättre kvalitet bilden har, desto större chanser har du har bli vald till kalendern och få de garanterade €100 och kanske till och med €3000
  • Du ska vara lätt att identifiera på bilderna så ditt ansikte måste visas – ännu bättre om vi kan se hela din kropp
  • Bilderna kan inte vara tillsammans med en annan person (du måste vara ensam på bilden)

Har du redan laddat upp en bild:

Om du redan har laddat upp en bild så fortsätt ladda upp flera med sexiga julkläder. Det finns ingen maxgräns för hur många bilder du får ladda upp så öka dina chanser att få €100 genom att ladda upp flera bilder! Du kan ta bilder från olika vinklar, i olika miljöer och i olika kläder/associerar.

Om du inte har laddat upp en bild ännu:

Missa inte chansen att få €100 euros och ha möjligheten att vinna €3000. Ladda upp din bild redan idag för att ha chansen att vald till SugarDaters® julkalender. Ta fram kameran och börja förföra tomten nu. Du kan läsa alla regler och villkor här.

Inspiration:

För lite inspiration, du kan posera i en juldräkt eller i snygga röda underkläder. Du kan baka kakor till tomten och posera med dom eller täcka dig själv med juldekorationer. Eftersom det är en julkalender så är det viktigt att vi ser julandan i bilderna och verkligen se hur du skulle förföra tomten.

Vi hoppas på att detta är hjälper dig på traven att få €100 och kanske till och med €3000. Har du några frågor eller funderingar är du självklart välkommen att kontakta oss på karin@sugardaters.se.