Tävlingen är avslutas snart – Missa inte chansen!

Missa inte chansen att bli Santa’s SugarBabe!

Har du sett att tidsfristelen att ladda upp kreativa julbilder börjar närma sig? Bilderna som ska vara centrerade runt temat jul ska porterna dig och hur du skulle kunna tänka dig förföra tomten. Så ta vara på chansen och ta en bild av dig själv när du är täckt i vit konfetti eller när du håller några julkulor, helt enkelt lite i mys stämning. Bilderna måste ha laddats upp innan onsdag så ta dig tid nu i helgen att ladda upp ditt bidrag till tävlingen.

Är du inte helt övertygad om att vara med i tävlingen? Lär mer nedan!

Komihåg att om du kommer med i julkalendern så kommer du garanterat att få €100 (ca 1000 sek). Detta gäller om du blir utvald till kalendern, vilket endast händer om du har en bild som är kreativ och är i temat jul. Du kommer garanterat även att få mycket uppmärksamhet på hemsidan, vilket gör att alla SugarDaddys ifrån alla 17 länderna kan se dig därmed får du en större chans att hitta din drömdaddy!
Låt oss inte heller glömma att du har en stor möjlighet få mottaga det stora priset på €3000.

Vi har mottagit över 100 bidrag för tillfället men om du är extra kreativ och om din bild har bra kvalitet så har du fortfarande en stor chans att bli utvald.

Notera att vi kan försöka komma i kontakt med dig angående tävlingen via din email som du har när du anmäler dig till SU.

Följ gärna oss på Instagram, Facebook och Twitter.