Vinnaren av Santas Sugarbabe är Marije Oosting!

Nyårsafton har passerat men högtiderna är långt från över, i alla fall för en tjej. Marje Oosting är en holländsk SugarBabe, modell och artist som bor i Schweiz. Hon mottager en försenad julklapp från SugarDaters® på €3 000 för hennes sexiga bild i vår tävling Santa´s Sugarbabe 2016. Detta pris sötar absolut till hennes liv, vilket hon är värd efter ansträngningen hon har lagt i hennes bild.

 

idfsfds

 

Vi på SugarDaters® är otroligt glada över hur kreativa och ambisösa våra SugarBabes har varit i sina bidrag till tävlingen. Det var dessvärre inte plats till alla bidrag som hade skickats in i kalendern, vilket är varför det dessvärre inte var några svenska tjejer i kalendern men alla bidrag som visades i kalendern – som ni säkert kan hålla med om – var väldigt förförande!

Men det var en tjej som stod ut mest enligt er, SugarDaddys och SugarMamas. Detta var Marije Oosting som verkligen demonstrerade hur man kan förföra tomten och hon fick mest av era röster. Så kolla in bilden ordentligt, en sexig SugarBabe som Marije Oosting trillar inte ner i ens knä varje dag!

Men allt handlar inte om det söta livet, eller hur? Det handlar om julandan och att vara en del av den mest lyckade kampanj vi har haft på SugarDaters®. Det handlar även om att få genuin uppmärksamhet från de som röstade och att bli exalterad inför nedräkningen till jul… Nej, vi skojar bara, såklart handlar allt om det söta livet och Marje Oosting demonstrerar det verkligen.

Vi väntar med spänning att få en intervju med vinnaren och vi lovar att vi kommer berätta allt vi vet om henne. Hur kändes det att vinna tävlingen? Hur kommer hon använda pengarna? Håll ögonen öppna för att ta del av alla smaskiga detaljer om den imponerade vinnaren av SugarDaters® julkalender.

Vi vill även ta möjligheten att tacka alla som har deltagit i tävlingen och till alla er som har röstat i tävlingen. Det är faktiskt du som har gjort denna julkalender till en minnesrik upplevelse.

Så vi önskar er alla en god start på det nya socker året!