SugarMama upplevelser

”Därför är vi SugarMamas”

I samhället som vi har idag så är det mer acceptabelt för äldre män att dejta yngre kvinnor än vad det är för kvinnor att dejta yngre män. När kvinnor dejtar yngre män så måste dom försvara och förklara deras val av partner men detta håller på att ändras. Mer kvinnor börjar så upp för sig själva och prata om deras lust för yngre män. Vi har pratat med två SugarMamas som berättar deras historier. ”Jag bryr mig inte vad folk tycker om mig, jag skäms inte för att dejta yngre män” Charlotte, 50, berättar.

Emilie, 46: ”Om hans mamma är samma ålder som mig, så tänker jag efter lite”.

”Jag har aldrig varit med en man som är samma ålder som mig, det har aldrig varit ett alternativ för mig. Jag har bara varit intresserad av yngre män, när jag var 23 så var jag tillsammans med en man som är 16. Sexet var inte det bästa men han lärde sig med tiden. Yngre män är så villiga att tillfredsställa, du kan vara öppen och ärlig med dom så sexet blir magiskt. När jag var 35 så var jag gift med en man som var 24, vi hade fantastiskt sex och jag älskade att få starka känslor av lust vilket resulterade i två barn. Efter skilsmässan så hade jag komplex för min kropp och jag trodde inte att jag någonsin skulle kunna vara intim med en man igen, det gick till och med flera år innan jag hade sex igen.

I slutet av förra året så bestämde jag och mina vänner oss för att detta år skulle vi ha mer sex. Så jag registrerade mig på dejtingsajten. Jag satte åldern rätt lågt och blev chockerad över hur mycket svar jag fick, det är så mycket lättare online. Ute på barer så är det mycket mer fokuserat på ålder men många män tycker det är spännande att möta kvinnor i min ålder. Jag får mycket uppmärksamhet från yngre män, dom är inte så fokuserade på sig själva utan att dom är respektfulla och lyssnar på mig. Det är också mer spännande att dom tror att jag är någon typ av sexexpert. Jag tar det jag vill ha och det är ingen prestige. Jag tror att yngre män inte vill spela spel, vilket passar mig bättre då jag är en person som är rak och tydlig i förhållanden. Många yngre män tycker att kvinnor i deras egna ålder är för utseendefixerade och kan inte frigöra deras passion på samma sätt som vi äldre kvinnor. Jag älskar komplimangerna som jag får från yngre män och jag har återfått mitt självförtroende som jag trodde jag hade förlorat efter skilsmässan.

Vad jag älskar med yngre män är deras energi, deras utseende, dom är öppet sinnade och spontana. Det är såklart inte problemfritt att dejta yngre män. Om hans mamma är samma ålder som mig så får det mig att tänka efter lite och jag vill inte dejta runt området där jag bor. Jag skulle önska att kärleken kunde vara fri och det inte skulle spela någon roll med ålder men det är fortfarande en bit väg att gå.

Charlotte, 50: ”Sex med yngre män är mer intensivt, det är inte bara rutin”.

”Jag har dejtat yngre män sen jag var 30 år, jag var nyfiken hur det skulle vara speciellt när jag märkte hur killar visade intresse för mig. När jag dejtar yngre män så känner jag att vi är på samma nivå och jag var förvånad över hur bekväm jag var med dom. Jag tycker att män i min ålder är så uppvuxna och har förlorat barnasinnet. Såklart så är yngre män attraktiva men dom behöver inte vara vältränade – jag föredrar om dom är rocktyper. De har något annat, de har massa energi än äldre män men det är inte ett spel, dom är mer nyfikna, lekfulla och vulgära.

Jag upplever att det är en annan typ av konversation och kommunikation. Det är ärligt och uppriktigt istället för korrekt och förutsägbart som männen i min åldersgrupp. Jag känner mig missförstådd för att jag är inte speciellt PK i mitt beteende. Yngre män är inte pressade av samma normer eller är lika fyrkantade som äldre män eftersom dom inte är stadgade på samma sätt. Jag öppnade mig och försökte ge män som är samma ålder som mig en chans men jag är inte attraherad av dom. Jag har aldrig tänkt på att det är en åldersskillnad, det är hur bekväm jag är med dom. Jag letar efter ett stadigt förhållande med en yngre man men min mardröm är att falla för någon som är yngre som vill ha barn och vill dumpa mig på grund av min ålder. Det vore smärtsamt.

Detta är baserat på expressens artikel