Att vara sexig har aldrig varit enklare – vad gillar män?

Långa ben, blont hår, stora bröst, intensiv blick – det är vad många kvinnor tror att män vill ha. Men vad är det män faktiskt vill ha då? Är dom verkligen så primitiva och utseendefixerade som vi tror att dom är? Eller är detta bara förutfattade meningar som vi som kvinnor har? Kan det verkligen vara små saker som faktiskt fungerar på män?

SugarDaters® listar 5 saker som män verkligen gillar när det kommer till kvinnor:

  1. Äventyrlig

Låt oss vara ärliga – alla gillar att spendera tid framför Tv:n men gillar män verkligen soffpotatisar? Män gillar kvinnor som söker äventyr. Dessa kvinnor utstrålar en viss ”joie de vivre” och spänning. En törst efter äventyr visar män att du vill ha något ut av livet, du vill ha kul, gå ut och tycker att nya saker är kul. Testa gränserna och hitta på nya saker tillsammans kommer ta ditt förhållande till den nästa nivå. Den som vågar något nytt med nya personer visar att du har erfarenheter och det är sexigt.

  1. Ärlighet

Du har hört det förut men ”Ärlighet är den bästa politik”. Män hatar när någon ljuger för dom och intriger leder aldrig till något gott, dom skapar bara konflikter och problem. Så, var ärlig med din man och göm inte viktiga saker för honom. Det är även viktigt att vara ärlig med dina vänner och med din familj. Om din partner hör att du ljuger till din mamma över telefonen så kommer han fråga sig om du inte gör detsamma med honom.

  1. Självförtroende

Detta är inget nytt men det finns fortfarande många kvinnor som gör misstaget att gnälla över sina kroppar och deras ”problemområden” Det kan vara svårt men håll fast i det du har och var stolt över din kropp. Det gör att din partner tycker du är sexigare. Det är väldigt oattraktivt att vara osäker och det ändrar inte ditt utseende på något sätt. Dåligt självförtroende i ett förhållande är ännu sämre. Frågor som: ”gillar du fortfarande mig?” eller ”Tror du att butiksbiträdet inte gillar mig?” kan verkligen irritera en annan person och irritation är aldrig sexigt. ”Fiska efter komplimanger” är väldigt pinsamt och blir väldigt tydligt. Så var nöjd med det du har och gör det bästa ut av det. Då kommer du få komplimanger för den du faktiskt är.

  1. Naturlig

Har du någonsin haft ett engångsligg och sedan rotat runt i din sminkväska innan han vaknar? Du är inte ensam men du behöver inte vara så orolig för det. Män gillar naturliga kvinnor. Det kan helt klart vara en mardröm för en man att vakna upp ett slagfält av push-upp BH, falska naglar och löshår som ligger överallt. Därför är det bättre för dig att försöka ha diskret smink som visar dina bästa sidor istället för att dölja fel.

  1. Oberoende

En oberoende kvinna är mycket mer intressanta eftersom de säger ”jag behöver ingen annan, jag klarar mig själv”. Detta gör det mer spännande för en man att vinna över kvinnan. Män är jagare och dom gillar att jaga. Så låt dom anstränga sig för att vinna din kärlek och tillgivenhet, var fri och oberoende – emotionellt och finansiellt. Det visar att vi vet vad framgång och ambition är – det är sexigt.