Vad säger ditt stjärntecken om ditt sexliv?

Tror du på att ditt stjärntecken säger något om dig? Eller gör din SugarBabe eller SugarDaddy det? Vi ville veta hur stjärntecken påverkar sexliv och kemi. Här är det vi kom fram till:

Väduren (21 Mars – 19 april)

Väduren är känd för att vara impulsiv och därför hatar rutiner utan hellre söker sig till äventyr – speciellt dom som involverar fara. Väduren älskar sex men det är ofta forcerat och vill alltid nå klimax så fort som möjligt. Väduren kanske faller för frestelsen när förhållanden blir för rutinmässiga men är extremt trogen när du blir kär.

Väduren passar bra med: Lejon, tvillingarna och skytten.

Oxen (20 april – 20 maj)

Älskar fysisk kontakt. Oxen är ibland blyg och tyst men när det kommer till sex så kommer hans prestation att överraska dig. Bli inte överraskad om Oxen lyckas få dig att tappa andan när ni hamnar i säng.

Oxen passar bra med: Kräftan, skorpionen och stenbocken.

Tvillingarna (21 maj – 21 juni)

Är en person med mycket fantasi. Tvillingarna älskar sex historier och fantasier och han gillar att pröva nya saker som kan ge förhållandet nya känslor. Det är en evig förförig men som också gillar att bli beundrade. Tvillingarna är framförallt en bra vän eftersom han älskar att prata och dela sina vildaste idéer.

Tvillingarna passar bra med: Lejon, Vågen och Vattumannen.

Kräftan (22 juni – 22 juli)

Kräftan är den känsligaste av stjärntecken. Alla som känner en kräfta känner igen att personen kan börja gråta av en smörreklam. Dom är känslosamma men trogna och brukar gilla långsiktiga relationer. Sex är för kräftan väldigt viktigt och det måste vara kärleksfullt, om inte så känner sig kräftan utnyttjad.

Kräftan passar med: skorpionen, vattumannen, jungfrun och oxen.

Lejon (23 Juli – 22 augusti)

Lejonet är själv-centrerad och älskar att få uppmuntran och veta att han tillfredsställer personen han älskar. Han älskar sex, speciellt när partnern provocerar med skämt, positioner och kryddiga ord.

Lejonet passar med: Tvillingarna, skytten och fiskarna

Jungfrun (23 augusti – 22 september)

Jungfrun är väldigt krävande när de kommer till personlig hygien. Jungfrun älskar sex men är alltid bekymrad om vätskor och lukter hos en partner. Han älskar massage och att bli ompysslad.

Jungfrun passar bra med: skorpionen, oxen och stenbocken.

Vågen (23 september – 22 oktober)

Vågen är utseendefixerad, älskar mode och nya trender, det är inte förvånande att vågen bryr sig om hur deras partner ser ut. Vågen gillar sex och innovation både när det kommer till sexuella fantasier och gillar att ha sex på nya platser och i nya positioner.

Vågen passar bra med: Tvillingarna, vattumannen, fiskarna och lejonen.

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Var redo när du hanterar en skorpion! Skorpionen kan vara tillbakadragen och ibland lite off eftersom han inte gillar att visa känslor men i sängkammaren så är det helt annorlunda. Han älskar sex – speciellt på ovanliga platser.

Skorpionen passar bra med: Skytten, oxen och fiskarna

Skytten (22 november – 21 december)

Skytten tycker det är viktigt med det fysiska utseendet hos en partner. Vågen är även känd för att gilla att dominera och ge order när de kommer till sex. Vågen är en intensiv och har starka känslor men gillar även att ligga och mysprata efter sex.

Skytten passar bra med: Lejon, vågen och vattumannen.

Stenbocken (22 december – 19 januari)

Är väldigt liberal och gillar att göra väldigt mycket olika saker när det kommer till sex. Stenbocken är väldigt sexuell och intensiv men bli inte förvånad när han visar sin vilda sida.

Stenbocken passar bra med: Kräftan, stenbock och fiskarna

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

Vattumannen tycker det är viktigt med den interaktuella aspekten mer än den fysiska men han älskar sex. Vattumannen gillar att känna sig fri och uppskattar inte envisa människor.

Vattumannen passar bra med: vågen, vädur och skytten

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Fiskarna är känsliga och drömmare. Fiskarna är en person som tycker det är viktigt med känslor och kan därför bli väldigt exalterad när de kommer till enkla ord av tillgivenhet. Han ser sex som en konst.

Fiskarna passar bra med: Kräftan, skorpionen och oxen