Tre tecken på att han gillar dig

Här är du efter din första Sugardejt och frågan cirkulerar runt i ditt huvud: ”Gillar han faktiskt mig?”. Vi har alla varit där och det finns inget unikt sätt att få veta svaret. Ett sätt är att läsa hans kroppsspråk. Vi har listat tre tecken som kan berätta om han gillar dig.

Ögonkontakt

Ögonkontakt berättar mycket om han tycker att dejten har varit intressant. Hans personlighet och speciellt hans självförtroende kommer göra att han försöker få ögonkontakt med dig.

Om han är blyg: ”less is more”. Ju mindre ögonkontakt ni har ju mer gillar han dig. Om din dejt tittat på dig medan du tittar bort och om hans ögon nervöst flyr bort när ni får ögonkontakt detta händer för att han har en blyg personlighet och din närvaro gör honom imponerad och kanske till och med generad.

Om han har självförtroende så kommer din dejt att anstränga sig för att du ska förstå att han gillar dig. Han kanske till och med säger detta rakt ut vid något tillfälle men det första tecknet är att han tar ögonkontakt. En självsäker person kommer att hålla ögonkontakt och le när era blickar fastnar.

Lyssnar aktivt

När din dejt lyssnar aktivt på det du säger så kan det betyda att han gillar dig. Vad betyder att lyssna aktivt? Det betyder verbala tecken såsom att hålla med eller bli överraskad när man lyssnar på någon. Det kan vara: ”ja”, ”hmm hmm” och ”är det sant?” som du hör när du berättar en historia.

Varför betyder detta att han gillar dig? Aktivt lyssnande när det är omedvetet är ett tecken på att konversationen är intressant. För att vara helt ärlig på en dejt så är intresset inte riktat mot samtalsämnet utan mot personen som pratar. Så med andra ord någon som lyssnar aktivt på vad du säger är intresserad i dig och inte vad du pratar om.

Han rör inte sin telefon

De första två frågorna som du måste fråga dig själv är: ”när rör du din telefon?”. Det finns ofta två scenarion: när du får ett meddelande eller när du vill kolla in de senaste nyheterna… på SugarDaters blogg såklart.

I det första scenariot så kommer din dejt att prioritera konversationen som han har med dig och inte de meddelanden som någon annan skickar. Han kommer helt enkelt ignorera dom. I det andra scenariot sp kommer inte din dejt att ha behov för att kolla vad som händer i världen när han pratar med dig. Om han gör det så kommer det betyda att han är uttråkad och du ska därför inte slösa din tid på honom. Du ska i så fall ska du tillbaka till SugarDaters och hitta någon som är bättre för dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Instagram och nu Snapchat: SugarDaters