Få dig lite socker, hur får du en resa av din SugarDaddy?

Jimmy Choo skor är jättesnygga men en resa till dominikanska republiken är bättre eller hur?

Efter att ha SugarDejtat ett tag så har du säkert redan fått många designer handväskor, skor och andra prylar som har gjort ditt SugarDejtande spännande och glamouröst. Så hur kan du avancera nu? Hur mycket ska man drömma om? Dröm om speciella platser som inte turister kommer till, simma med delfiner och dricka Margaritas, dricka kaffe på stranden på en vanlig måndag.

Hur landar man drömsemester med din SugarDaddy? Här är några råd!

Prata

Fråga honom om vilka resor som han har varit på. Få honom att prata om vad som han älskade med den resan: var det platsen? Var det någon speciell aktivitet? Var det maten som han gillade?
Se vilka platser som han tyckte var bäst, det gör det lättare för dig att planera det. Kanske kan det vara något speciellt för honom också och inte bara för dig.

Droppa hintar

”Hur kul vore det inte att lära sig att dyka?” Kom på något som är speciellt med platsen som du vill resa till och droppa svaga hints.  Plantera idéer och scenarion i hans huvud och låt honom ta hand om resten.

Lite ensam tid

”Jag kan inte få nog av dig”. Du måste komma ihåg att din SugarDaddy är upptagen och därför måste du vara förberedd på att mestadels av tiden så kommer du inte vara ensam med honom även när ni är ensamma. Eran tid tillsammans kan bli avbruten av telefonsamtal eller meddelanden från den riktiga världen som kan störa eran kvalitetstid. Så var inte rädd för att sätta regler så som att 2 timmar under semestern så måste han ha telefonen av, inga telefonsamtal, inga ursäkter.

Ny bikini ursäkt

Du har precis köpt en sexig bikini men du har ett problem – när ska du ha på dig den? Sätt på dig den, ta ett foto och skicka det till din SugarDaddy och fråga: ”Kan du tänka dig denna bikini täckt med sand? För det kan jag!”

Om du har ett bättre sätt att få din SugarDaddy till att betala en resa för er två så dela med andra SugarBabes så kan de kan göra detsamma. Hur kan du dela dina erfarenheter? Skicka oss ett meddelande på Facebook, Twitter, Instagram eller snapchap: Sugardaters.