Tips för din första semester med din SugarDaddy

Sommaren är nästan här och det är väldigt troligt att din SugarDaddy kommer bjuda med dig på en fantastik semester tillsammans med honom. Detta är naturligtvis en bra prestation för varje SugarBabe och det är något att bli exalterad för. Men du borde ha i bakhuvudet att det finns några saker som du borde vara förbered på för att undgå första-gången-på-semester-tillsammans-mardröm.

Planera tillsammans

När det är dags för den första semestern tillsammans så ska ni definitivt välja en destination som har erat gemensamma intresse. Det är inte alla män som vill shoppa hela dagarna och det är inte alla tjejer som vill spela golf under hela semestern. Innan ni väljer en destination så ska det vara ett ställe som ni båda tycker om.
Det är bara naturligt att behöva lite tid för sig själv ibland på en semester så fråga din SugarDaddy om hans kreditkort så kan du spendera några timmar på att shoppa medans han kan njuta av det han själv gillar.

Undvik för lång restid

Spara den där 20 timmar flygningen till Australien till nästa semester. För nya förhållanden så rekommenderar vi att åka någonstans som inte tar för lång tid att resa till. Ju längre tid som ni spenderar på att resa och att byta flyg, desto mer stressande kommer hela upplevelsen att bli.

Packa inte för mycket

Att resa med din SugarDaddy handlar om att ha kul, slappa av och njuta av goda stunder tillsammans. För att ni inte ska hela hotellrummet fullt av kläder så ska du komma ihåg att inte packa för mycket utan att tänka mer på stil. Hur ska man packa då? Packa några matchande toppar och underdelar som du kan kombinera med olika outfits. Du kan få dom att speciella ut genom att ta med accessoarer och glöm inte att ta med mer än en bikini.

Håll honom glad

Ditt fokus borde vara att hålla din SugarDaddy så glad och nöjd som möjligt. Var säker på att han känner sig så bekväm som möjligt runt dig genom att visa honom respekt och genuint intresse. Fråga honom frågor, få honom att hålla sig involverad genom långa kvalitetssamtal. En liten men fin gest är att hålla hans hand medan ni är på sightseeing och glöm inte att ge honom komplimanger ibland då och då.

Första semestern med din SugarDaddy kommer naturligtvis att vara en bra möjlighet att lära känna varandra på riktigt och se vad framtiden kan vara för er. Nu när du vet vad du ska göra och vad du ska undvika på din semester, ha en fantastisk sommar fullt av det söta livet! Om du oroar dig för att din SugarDaddy inte kommer planera en semester överhuvudtaget, läs vårat blogginlägg om hur du frågar honom om en resa.