SugarDaters® samarbetar med KAST

KAST-verksamheten vänder sig till dig som är över 18 år och som upplever att du behöver hjälp för att du porrsurfar och/ eller köper sexuella tjänster. Vi erbjuder motiverande samtal, råd/ stöd, och samtalsbehandling. Du kan ha kontakt med oss via e-post, telefon eller via bokade be­sök på vår mottagning i centrala Stockholm.

Vi erbjuder individuell kontakt eller parsamtal om du och din partner vill komma tillsammans. Du som anhörig är också välkommen att höra av dig för råd och stöd, oavsett om din partner har kontakt med oss eller inte.

Arbetet bedrivs under sekretess. Alla behand­lingskontakter är frivilliga och kostnadsfria. Varje sökande kan själv kontakta enheten via e-post eller telefon. Inget remissförfarande. Till oss är alla välkomna oavsett kön eller sexuell identitet.

 

KAST står för Köpare Av Sexuella Tjänster och verksamheten ingår i Behandlingsenheten som är en öppenvårdsmottagning inom Socialförvaltningen, Stockholm Stad.

SugarDaddies och SugarMamas kan komma i kontakt med KAST på deras profil på SugarDaters® (KAST Stockholm) genom att kontakta:

020-220 440 (vi är tillgängliga vardagar 8-16)

kastmail.sof@stockholm.se

stockholm.se/kast