Vad kvinnor vill ha hos män

Det är alltid svårt att förstå vad kvinnor vill ha och ser hos män. Men det finns några saker som män kan framhäva hos sig själva som kvinnor tänker på och letar efter. Om du lyckas visa det så har du mycket enklare att bli mer attraktiv hos kvinnor.

  1. Mogenhet

Om en tjej letar efter ett längre förhållande så är hon intresserad i en speciell typ av män. Unga tjejer som är 18 – 20 år vill ofta inte dejta killar i den samma ålder som dem eftersom killarna är så barnsliga. Kvinnor behöver mer än att bli roade och underhållna eftersom de inte har tid eller kraft för att sitta med alla stora beslut och ta hand om alla problem själva. Kvinnor letar efter mogna män, inte gamla – mogna. Det är inte åldern som bestämmer hur mogen en man är – det är erfarenheten.

  1. Beslutsamhet

En av de mest manligaste sakerna är förmågan att ta ett beslut. När män vet hur saker ska göras och hur problem kan lösas så är de guld värda för en kvinna. Kvinnor är många gånger bestämda och de har förmågan att fokusera på fler saker samtidigt än vad män kan men den stereotypa mannen kan hjälpa till att ta bort svåra problem eftersom kvinnor många gånger föredrar att vara assistenter eller supportrar. Män måste ha en idé om vad de vill i ha sitt framtida liv, hur han tänker livet med henne – det kommer få en tjej att falla för honom.

  1. Intelligens

Ingen vågar ifrågasätta att mannen sexigaste organ faktiskt är hans hjärna. Män kan träna deras muskler så mycket som de önskar men utan att träna hjärnan så kommer du ingenstans med damerna. Vi skulle till och med gå så långt som att säga att intelligens är det enda viktiga i ett förhållande. Kvinnor söker en man som kan få igång en konversation, en som kan få dom att skratta med roliga kommentarer och en som kan förklara om det är något man inte förstår på ett bra sätt.

  1. Utseende

Även om man inte är besatt med sitt utseende så kan man fortfarande se bra ut. Män borde ta hand om sitt hår – både på huvudet och i ansiktet, ha fina kläder eller kostymer, rena skor och tar hand om sin hygien. Hur du ser ut säger mycket om din personlighet. En tjej som önskar ett förhållande kommer att gå efter en man som ser bra ut eftersom hon tänker på framtiden och hur eventuella barn skulle se ut.

  1. Barndomen

Att vara trevlig och att vara lojal är mycket mer attraktivt än den stereotypa mannen. Att ha en dålig barndom är inte någon ursäkt för att inte kunna kommunicera ordentligt. En man måste kunna kommunicera på ett respektfullt sätt även om andra personen är under honom i hierarkin. Tjejer vet nämligen att sättet han pratar med andra som är under honom i hierarki kommer vara det samma sätt han kommer kommunicera med henne efter att de har varit tillsammans ett tag. Var inte en idiot.

  1. Karriär

Vi pratar om hans finansiella tillstånd och faktiska jobb. Moderna kvinnor idag ser sig många gånger som feminister och gillar tanken på att kunna klara sig själva men om han har en karriär och en fin titel så är det ett tecken på att han är självsäker och att han jobbar för det han vill ha.

Stämmer du in på dessa beskrivningar?