5 ultimata tips för en ny SugarBabe och hur du kan ro hem den perfekta SugarDaddy

Som en ny medlem i SugarDating världen så undrar du kanske en massa saker. Hur hittar du din perfekta SugarDaddy? Vad kan du förvänta dig av det nya förhållandet? Vad är det bästa arrangemanget med presenter? Hur kan du lägga upp det så alla parter blir glada? Här kommer några tips till dig!

  1. Planera i tid

Även om du inte vill prata om presenter i dina första meddelanden så försök att dra igång samtalet rätt snart. Ju mer du skjuter upp samtalet, desto svårare blir det att få igenom det du önskar på ett bra sätt. Så se din första date som ett möte – var förbered och redo med vad du vill ha.

  1. Var klar och specifik

Många SugarBabes ångrar att dom har slösat tid i början av förhållandet för att dom har varit för ödmjuka med deras förväntningar. Verkligheten är att om du inte vet vad du vill ha så kommer du inte få något. Romansen kommer att komma senare, om det blir en romans men hålla handen och gulla kommer inte se till att du får det du vill ha.

  1. Var diplomatisk men inte undergiven

Eftersom du vill bli behandlad som en dam, bete dig som en dam. Din potentiella SugarDaddy vet vad han vill ha från ett förhållande så var säker på att visa dina starka sidor. Låt inte någon tvinga dig in i situationer som du inte är bekväm med. Var tydlig med vad du vill ha och var självsäker på vad du har att erbjuda.

  1. Var tillmötesgående men inte desperat

Det är viktigt att vara tydlig med vad du vill ha och glöm inte att ingen är tvingad till att skämma bort dig. Din potentiella SugarDaddy måste se varför du är värd att lägga tid på. Visa dig från din bästa sida och kväv inte honom med dina personliga problem. Det betyder inte att du måste spela för galleriet men att vara ett offer är inte attraktivt och inte den rätta motivationen för någon att skämma bort dig.

  1. Rycks inte med

Det finns fler pikar om SugarDating som pengarvärde än om mentor eller bara bra sällskap. Glöm inte dina verklighetsbehov och låt dig inte ryckas med av fördelarna av det goda livet när din SugarDaddy är vid din sida. När allt är sagt och gjort så är det du som är ansvarig för ditt egna liv och kvaliteten av din vardag.