Har du en SugarDaddy radar? Förbättra den med 6 enkla steg

Vad är en SugarDaddy radar? Det är såklart förmågan att se vem som är framgångsrik och redo att skämma bort någon. Som en SugarBabe så vill du naturligtvis har en kombination av båda men här ligger också utmaningen – det är inte nog med att vara rik utan personen måste även kunna ge dig vad du behöver.

Många brukar tänka på någon annans ekonomi rätt intuitivt men all information som vi tar in från våra observationer läggs ihop med erfarenhet. Såklart så är det skillnad om du söker efter någon i medelklassen, övre medelklassen eller om du letar någon som stenrik. Men att bara gå efter någon som är rik kommer inte alltid ge dig alla fördelar som du kanske söker efter för att göra vardagen lättare. Det är inte värt det att bara gå efter vad som ”bra nog” för tillfället eftersom du fortfarande behöver äta, köpa kläder och tänka på vem som du faktiskt dejtar så nöj dig inte med mindre än du behöver. En smart SugarBabe vet hur hon ska hitta sin prins utan att pussa på allt för många grodor.

  1. Bli inte lurad av ett diskret utseende

Alla vet utseende kan bidra och detta gäller även när det kommer till rikedom på både flashiga och simpla sätt. Det är en hög sannolikhet att en rik man faktiskt inte har kläder med stor logos eller har stort strand hår på sommaren eller har stora guld- och diamantsmycken (denna beskrivningen kanske bättre stämmer in på folk som precis har fått pengar eller som har blivit rika genom instagram). En rik person behöver inte bevisa för världen att dom har pengar så komihåg att ett utseende som reflekterar pengar inte betyder att det finns pengar i plånboken.

  1. kroppsspråket

En rik person behöver inte bevisa något eftersom personen i fråga redan har uppnått deras status och därmed interagerar med människor på ett… respektfullt avstånd. Detta betyder att personen ofta har en obesvärad hållning och gester. Alla är osäkra på något men rika människor är ofta bra på att gömma dom så leta efter någon som har en bra närvaro, som inte är otrevlig men inte överentusiastisk.

  1. Hobby och umgänge

Yacht, golf, klättra eller att resa mycket – försök att ta reda på vad personen har för livsstil när ni har eran första dejt. Att fråga vad personen har för hobby är ett bra samtalsämne för att se vad ni har gemensamt men också ett bra sätt för att se om hur mycket pengar en person har. Du borde försöka ta reda på vad för människor som din potentiella SugarDaddy umgås med för det säger mycket om personen själv.

  1. Personligt uttryck

Snyggt, snyggt och övergripande trevligt utseende kombinerat med bra hälsa (för låt oss vara ärlig, hälsosam livsstil och ansiktslyftning kräver ganska lite investering). Rika personer har den här glansen runtom dem som bara kan uppnås genom att ta väl hand om deras utseende med alla åtgärder som finns tillgängliga. Låt oss inte glömma det subtila spåret av parfym som ofta omger deras närvaro.

  1. De bra sakerna

Oavsett om det är en bil, en klocka eller en smartphone, så bryr sig den framgångsrika personen första och främst designen men det viktigast är funktionaliteten. Värdet av materiella saker räknas ofta i hur funktionella dom är och hur de kan hjälpa till att göra vardagen lite lättare. Tänk på funktion, kvalitet och innovation istället för krimskrams som blingar mycket.

  1. Tänk på hur de uppför sig

En rik sugardaddy kan vara lite annorlunda än en vanlig rik person eftersom en vanlig person vill hitta sätt som de kan imponera på. Så jakten på en rik SugarDaddy betyder att man inte ska vara en alltför extravagant eller desperat.

Som en SugarBabe måste du inte bara ha förmågan att attrahera de rika utan även att behålla och förbättra din förmåga att knyta band till människor som är rika. Det betyder att du måste kunna ha en anständig konversation utan att prata bara prata om din sugardaddys pengar. Det är mycket bättre att prata om deras intelligens och karaktär. Med andra ord beundra de egenskaper och färdigheter som gjorde dem rika, inte rikedom i sig. Det krävs alltid lite tankearbete och lite mod för komma någonstans i livet och den mentaliteten borde alltid vara under din radar.

En övre medelklass / ny pengar sugardaddy kanske ger dig med fina saker. En rik sugardaddy med lite mer erfarenhet ger fina saker som är nödvändiga då han kanske räknar mer i risker eftersom han vet mer om det verkliga värdet av pengar. Kom också ihåg att vissa människor helt enkelt vet hur de ska presentera sig som rikare än vad de egentligen är så se till att din Sugar Radar alltid är redo att skanna de subtila detaljer som kan vara din enda biljett till det liv du verkligen förtjänar.