Hur du kan hjälpa din SugarBabe när hon har tentaperiod

Det är tentaperiod och som vi alla vet så kan dessa perioder kan vara stressande för studenter och du som SugarDaddy kanske känner dig åsidosatt för att hon inte ger dig samma uppmärksamhet som hon brukar. Det finns några enkla lösningar på dessa problem där du som SugarDaddy kan hjälpa din SugarBabe under tentaperioden genom att få henne att må bättre och stärka eran relation.

Utrusta henne med all typ av mat
När du pluggar så är det värsta men dessvärre också nödvändigt att du handlar och lagar mat. Dessutom så har du inte så mycket pengar så du måste samtidigt hålla koll på att maten är billig nog så att du fortfarande kan hålla dig innanför din budget. Här kan du som SugarDaddy få in många poäng hos din SugarBabe. Köp mat till henne och fyll upp hennes kylskåp och frys så att hon inte ska behöva tänka på att planera och gå till mataffären. Glöm inte att köpa kaffe och kakor eller lite snacks för det hjälper mer än du tror när man pluggar.
Försäkra dig om att köpa hennes favorit snacks och för guds skull – ge varken kommentarer eller hintar om hennes vikt för att hon behöver inte höra det just nu. Om din SugarBabe har tid på kvällarna, se till att skämma bort henne genom att ta henne till en trevlig restaurang så han kan få någon ordentlig mat.

Ta hand om allt ansvar
När man är student så har du inte samma finansiella resurser. Att ha ett jobb på sidan av heltidsstudier kan vara väldigt stressande – speciellt i tentaperioder och ta lån för att du ska ha råd till dina utgifter är inte speciellt lockande. Det är nu när du som SugarDaddy verkligen kan hjälpa sin SugarBabe genom att ta vikten av hennes axlar och ta hand om hennes ansvar. Det kan vara stora eller små saker såsom räkningar eller hyran – vad hon har behov av.

Bli hennes IT support och korrekturläsare
Det finns inget mer stressande för en student än möjligheten att ens dator får tekniska problem eller går sönder. När en Sugar Babe sitter med en uppsats och datorn fryser fast, vem ska hon ringa? Sin SugarDaddy såklart! Bli IT supporten som hon behöver eller var åtminstone förbered på att lugna ner henne och försäkra henne om att allt kommer bli bra. Du behöver inte veta allt om datorer men det är bra att veta några basala tricks.
Om hon behöver dina akademiska eller professionella kunskaper för att se till att hennes arbeten blir bättre – bli hennes korrekturläsare. Var noggrann med att bara komma med konstruktiv kritik och lyft hennes självförtroende. Det finns ingen annan tid som en tentaperiod där hon kan göra en höna av en fjäder.

Överraskningar
När man sitter och pluggar så behöver du inte ha en person som stör dig genom att komma in och ut från din lägenhet eller rummet du pluggar i. Det är däremot trevligt att ibland då och då bli distraherad från pluggandet. Så SugarDaddy försök att överaska din SugarBabe med blommor och choklad för att få henne på bra humör. Du kan också överraska henne genom att få henne att ta en paus, gå en spontan promenad tillsammans eller bara sitta utanför i det fina sommarvädret lite.

Komplimanger och myspartner
När din SugarBabe sitter och pluggar så är hennes självförtroende inte på topp. Det är viktigt att få henne att känna sig bra, ge henne komplimanger, säg att hon är smart, att hon är vacker och att hon kan klara sig igenom det här. Om ni har ett intimt förhållande så kan du alltid titta förbi på kvällarna så att ni kan mysa och ha kul tillsammans. När du har pluggar hela dagen så kan lite intimitet ge dig avstånd till uppgifterna och på samma gång skapa lite avkoppling. Om ni är intima med varandra så har lite regler och var säkra på att båda partnerna är införstådda med att detta förhållande inte betyder att ni har ett vanligt pojkvän – flickvän förhållande.

Belöningar
Planera något för att belöna henne i slutet av tentaperioden. Det kan vara att en present såsom: ett massagekort, åka på spa, en shoppingtur eller varför inte en semester nu i sommar? Om du inte kan ta så mycket ledigt från jobbet, försök att åka bort på en weekend.