SugarDaters® Coronavirus Erbjudande: Håll dig säker, välj online-dejting

Just nu försöker hela Europa undvika onödig personlig kontakt. Vi går inte ut på klubbar eller barer, vi undviker stora folkmassor och vi är misstänksamma mot främlingar. Detta begränsar drastiskt våra möjligheter och kanske till och med vår vilja att hitta en dejt. Så länge du naturligtvis inte väljer online-dejting. Därför har vi förberett ett speciellt coronavirus -erbjudande åt dig.

SugarDaters vill att du ska vara säker och det är därför vi rekommenderar att hålla oss till online-dejting för tillfället. Bygg din relation online och träffas personligen när COVID-19 utbrottet är över.

För att hjälpa dig med det har vi förberett ett ‘karantänerbjudande‘. Eftersom karantän varar i 14 dagar är här ditt specialerbjudande på två veckor till priset av 178 SEK. För att få ditt erbjudande, använd koden ‘covid2weeks’.

Så här kan du dra nytta av din tid hemma och hitta En dejt till senare!

Viktigast av allt uppmanar vi dig att läsa och följa WHOs rekommendationer.

SugarDaters team rekommenderar att vidta alla nödvändiga försiktighetsåtgärder. Håll dig säker!