SugarDaters Valguide 2014: Hunkarna

Fortfarande inte säker på vad eller vem du ska rösta på söndag?
Då kanske vi kan hjälpa dig när vi guidar dig genom årets rikstäckande val-sugardaddys:

140813_fredrikreinfeldt1: Frederik Reinfeldt (M)
Vad gömmer sig bakom kostymen på Sveriges primo flintskalle? Med huvudnycklan till Rosenbad är han landets mäktigaste man och det finns väl knappt något mer attraktivt.
Just nu singel och – om prognosen hållar – har han ganska bra med tid nästa vecka. Kanske tillsammans med en mer attraktiv ‘samarbetspartner’ än han har känd de senaste 8 åren och utan att skulle förklara eller resonera varenda steg!
Troligen presterar han bäst framför kamera och blixtljus vilket kan bli lite stökigt i sängen men han kompenserar med stor erfarenhet, en säker hand och inte för mycket snack.
Ekonomiskt ligger han bra till men vänta tills du träffar hans vänner.

SugarDaddy-betyg: 4 av 5

6765781657_91654e28c2_m2: Stefan Löfven (S)
Inte så mycket erfarenhet. Inte så mycket skrytande. Inte så många vänner. Men gud, var han plötsligt har sprungit till toppen – han måste ha fler dolda talanger som kommer fram i mindre församlinger… han och bara en annan, kanske! Om han pressas tillräckligt visar tillmed också lite maktförmåga – ta inte papper med under täcket.
Ekonomi är inget man pratar om men ta inte fel. Han har så det räcker och lite mer – den som har hans ynnest kommer inte att sakna nånting.

SugarDaddy-betyg: 4 av 5

 

press-Jonas23: Jonas Sjöstedt (V)
En krigare! Kanske omtyckt, men inte populär. Har egen stil och är ganska målinriktat. Pratar mycket om vad han vill göra för (och med) dig utan det riktigt blir av. Mest för att han måste ha godkännande från alla sina kompisar vilket tar en massa tid – men han kan ändå hålla ångan uppe länge!
Ekonomiskt finns det absolut ingen problem. Bor pampigt men skryter inte.

SugarDaddy-betyg: 3 av 5

 

Gustav Fridolin 00734: Gustav Fridolin (MP)
En riktig snäll gosse! Stilig, kan prata med alla och inte rädd för att lipa lite så man kan se hur känslig han också är. Har tyvärr aldrig blivit mer än 23 år gammal och därmed inte den klassiska världsman men han gillar långa (rejält långa!) promenader i skogen där han berätta namnen på alla träd och djur. Ekonomiskt mycket okunning men vill jättegärna bjuda på allt (till alla) alltid. Förvänt notan senare. Träffar och utlandsresor kan bli lite krångligt där det alltid är med tåg.

SugarDaddy-betyg: 2 av 5

 

jimmie5: Jimmie Åkesson (SD)
Kanske ett kontroversiellt val men du kommer aldrig ha det tråkigt i denna herres sällskap. Oklanderlig stil fast lite ensartad, nästintill uniform. Forvänt en massa träffar med god klassiskt mat och -musik. Gillar konversation fast säger oftast samma sak om och om igen.
Absolut en bra dejt att ta hem till mamma och pappa när du behöver lite liv i en annars tråkig helgmiddag. Ännu bättre på Midsommar eller Valborg. Ekonomiskt helt oberoende av all yttre påverkan men om du förväntar bortskämmande och lyx är det bäst om du är blond och blåögd. I det fall finns det ingen övre gräns.

SugarDaddy-betyg: 2,5 av 5

 

goranhagglund-056: Göran Hägglund (KD)
Gillar du mer den tysta och starka typ som inte riktigt får orden på rätt sned nånsin men verkligen tycker om lååånga förhållanden du har du hittat rätt. Mycket, mycket klassiskt man med värderingar från en tid ingen längre tror på allvar har funnits. Inte särskilt kreativ men däremot aldrig några överraskningar och du får säkert städa, koka och diska efteråt. Egentligen är det bäst om du bara stannar i köket hela tiden.
Ekonomiskt har han troligen ärvd någon mormors mormor. Ta gärna med lite själv.

SugarDaddy-betyg: 1 av 5

 

24469 - Jan Björklund7: Jan Björklund (FP)
Ett leende, lite charm och bums har man en hit! Samma recept under många år men det finns uppenbarligen fortfarande publik nånstans för detta. Med stor säkerhet inte ditt förstaval men också bra att ha ett alternativ om inte nått annat bättre dyker upp. Förvänt inte mycket och då blir du inte besviken. Inte heller stor fantasi i sovkammaren där det av nån orsak alltid ska vara magistern och den olydiga skolflicka.
Ekonomiskt lite trångt men bjuder ändå på allt. Om du betaler själv.

SugarDaddy-betyg: 2 av 5