SugarDaters Valguide 2014: Godingarna

Fortfarande inte säker på vad eller vem du ska rösta på söndag?
Då är det sista chans när vi guidar dig genom årets rikstäckande val-sugarmamas:

Gudrun_Schyman_FI_pressfoto  1: Gudrun Schyman (F!)
Sprallig, kreativ och en överlevar. Trots alla livets besvikelser har hon rest sig och åkt vidare. Inte riktigt här eller där men mest överallt – kräver mycket uppmärksamhet och åstadkommer inte mycket. Aldrig en tråkig dag och hon kommer gärna hem til dig. Har redan en sugardaddy men skulle säkert kunne hantere både ett och annat.
Gillar en drink eller två (eller tjugo) och att resa i taxi.
Ekonomiskt inte särskild kunnig men skulle pengarna gå upp i rök skaffar hon bara fler.

Sugarmama-betyg: 2 av 5

 

13060107184_c1a24883dd_m2: Annie Lööf (C)
Ung, erfaren och med makt – vilken kombination! Ett charmigt leende men akta de vassa tassar. Det rödhåriga temperament förnekar sig inte och man tänker “Does the carpet match the rug?” som man säger… när hon inte lyssnar!
Gillar män med makt och har sådär bra koll på de tre stycken hon måste brottas med dagligen på jobbet. Ingen lugna kvällar här och du får jobba på om du vill hålla med.
Ekonomiskt absolut oberoende – ingen gratis lunsch här!

Sugarmama-betyg: 5 av 5

 

13578223434_690d199959_m3: Åsa Romson (MP)
Den snälla flicka som fick jobba så hårt och ändå inte kom långt. Den eviga tvåa som ej heller vet vad hon ska välja – gillar ju så mycket och tar man ena gör man nån annan besviken. Definitionen på vankelmodig.
Gillar en man men ogillar män så du får komma ensam. Här är möjligheten för den händiga som inte viker undan en stor utmaning.
Ekonomiskt bra på att använda pengar och har hittat på ett helt nytt sätt att räkna så att notan alltid stämmer. Ingen andra fattar men hon är ju så snäll…

Sugarmama-betyg: 2 av 5

 

…och gå rösta söndag!